Hjem > K > Kan Man Få Whatsapp På Pc?

Kan man få WhatsApp på PC?

Slik gjør du det:

  1. Åpne WhatsApp-appen. Gå til Meny og trykk WhatsApp Web.
  2. Dette parer mobilen din med nettleseren. Mobilen må være koblet til Internett for at web-appen skal fungere.

Les mer

Tilsvarende, hvem bruker whatsapp?

Mer enn 2 milliarder mennesker i over 180 land bruker WhatsApp1 for å holde kontakten med venner og familie, når som helst og hvor som helst. WhatsApp er gratis2 og tilbyr lette, sikre og pålitelige meldinger og anrop, og er tilgjengelig på telefoner over hele verden. Hvordan laste ned WhatsApp på PC? Gå inn på whatsapp.com/dl på mobiltelefonen din for å installere. Ved å installere WhatsApp godtar du våre vilkår og våre Retningslinjer for personvern.

Hva er greia med WhatsApp?

Slik virker WhatsApp

WhatsApp er lett å installere og sjekker kontaktlisten på telefonen. Har du kontakter som også bruker WhatsApp, dukker de øyeblikkelig opp i appen. Deretter kan du ringe gratis til dem via WhatsApp, når du er koblet til Wi-Fi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men velger bare kontakten.
Er WhatsApp trygg? Noen av de mest personlige øyeblikkene våre blir delt på WhatsApp, og derfor har vi bygd ende-til-ende-kryptering inn i appen. Når de er ende-til-ende-kryptert, er meldinger, bilder, videoer, talemeldinger, dokumenter og anrop sikret fra å ende opp i feil hender.

Hvordan installere WhatsApp?

Gå inn på whatsapp.com/dl på mobiltelefonen din for å installere. Ved å installere WhatsApp godtar du våre vilkår og våre Retningslinjer for personvern. Deretter, hvilken aldersgrense har whatsapp? WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android).

Ta dette i betraktning, kan man bli svindlet på whatsapp?

Som med andre store meldingsapper, skal det mye til for å at du blir hacket i WhatsApp, eller at andre kan lese dine krypterte meldinger. Men som med all sosial manipulasjon, avhenger det at du selv er bevisst på at du kan bli svindlet. Først og fremst er det viktig å ikke gjøre noe forhastet. Ta dette i betraktning, hvordan sende melding med whatsapp? Start en samtale: Trykk på eller , og søk deretter etter en kontakt for å begynne. Skriv inn en melding i tekstfeltet. For å sende bilder eller videoer trykker du på eller ved siden av tekstfeltet.

Er signal trygt?

Signal er regnet som den sikreste formen for digital kommunikasjon for vanlige mennesker. Det er den hovedsakelig fordi appen krypterer meldingene dine, slik at verken Signal eller andre kan få tilgang til informasjonen. Signal låser også alt innhold, og det skjer automatisk. Det er ingenting du selv må aktivere.

By Bidget Pestronk

Hvor trygt er Messenger? :: Hvordan oppdatere WhatsApp?
Nyttige lenker