Hjem > H > Hvordan Logge Inn På Inspera?

Hvordan logge inn på inspera?

Inspera

Innlogging for UiO-ansatte

  1. Gå til uio.inspera.no/admin og velg "Logg inn med FEIDE"
  2. Oppgi samme brukernavn og passord som du bruker til din UiO-epost o.l.
  3. Skal du sensurere i Inspera? Du vil få en invitasjon til din UiO-epost.
  4. Glemt brukernavn eller passord?

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor lang tid tar det før man får svar på eksamen?

Du blir varslet på sms og e-post når sensuren for skriftlig eksamen er klar. Har du tatt eksamen i løpet av høsten, får du karakteren andre uke i januar. Har du tatt eksamen i løpet av våren, får du karakteren siste uke i juni. Hvordan levere blankt inspera? Hvis en kandidat leverer blankt, vil det være klart for hovedansvarlig at kandidaten valgte dette alternativet, i stedet for bare å avslutte prøven, eller fjerne alt innholdet og sende inn et tomt svar. Formålet er å unngå forvirring om kandidatenes hensikt.

Så, kan man levere flere ganger i inspera?

Introduksjon. Hovedansvarlig kan velge at prøver som er satt opp uten sikker nettleser, for eksempel hjemmeeksamen, leveres automatisk når prøvetiden for kandidaten utløper. Kandidaten kan endre besvarelsen et ubegrenset antall ganger før innlevering skjer. Hva skjer når man leverer blankt? Leverer du en blank besvarelse, vil denne gå til sensur og du vil få resultatet F i Studentweb. Både (1) og (2) teller som et eksamensforsøk. Begge alternativer gir adgang til utsatt eksamen i de emnene som har dette. Merk: På digital eksamen velger du «Levere blankt» hvis du vil trekke deg under eksamen.

Derav, skal man skrive kandidatnummer på eksamen?

Alle studenter vil på forhånd motta et kandidatnummer på studentweb ca. to uker før eksamen. Det skal ikke være annet enn kandidatnummer på besvarelsen som kan identifisere kandidaten. Så, hvordan finne kandidatnummer oslomet? Kandidatnummer

  1. Du skal normalt ikke skrive navn på besvarelsen. Dette for å sikre at eksamensbesvarelsen din er anonym.
  2. Skriv kandidatnummeret ditt på besvarelsen. Du finner kandidatnummer i Studentweb.

Følgelig, skal man skrive navn på eksamen?

Du kan ikke skrive ditt eget navn eller navn på skole eller lignende på oppgaven som kan identifisere besvarelsen. Det er svært viktig at du bruker korrekt kandidatnummer. Kandidatnummer og studentnummer er ikke det samme. Kan man bruke Chromebook på eksamen? Bruk av PC på eksamen

Du har ikke anledning til å bruke Chromebook, nettbrett eller iPad. På datamaskinen din må du ha et tekstbehandlingsprogram som du trenger for å skrive besvarelsen din i (f.

Hva er et SEB passord?

Finn din eksamen og start Safe Exam Browser (SEB)

Du får opp en boks hvor du må velge Safe Exam Browser og klikk Open link. Du må deretter taste inn et SEB-passord (6 siffer) som blir lest opp av overinspektøren i lokalet ca. 5 minutter før eksamen starter.

By Schnurr Kellam

Hvordan diktere Word? :: Hva betyr digital eksamen?
Nyttige lenker