Hjem > H > Hvem Kan Se 12 Årsgrense?

Hvem kan se 12 årsgrense?

Filmer og programmer kan også få 12-årsgrense hvis de har gjennomgående grov dialog og humor. Filmer som får 15-årsgrense kan inneholde realis- tiske, autentiske eller nærgående skildringer fra krig, katastrofer og terrorhandlinger.

Les mer

Hvorfor er det aldersgrenser?

En aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller å få tilgang til noe. Vi har aldersgrenser, fordi tilsynet mener at de som er under aldersgrensen, ikke bør få oppleve, se eller gjøre det samme som de som er over aldersgrensen. Hvilken rekkefølge er Harry Potter-filmene? Her kan du streame Harry Potter-filmene

  • Harry Potter og de vises stein.
  • Harry Potter og mysteriekammeret.
  • Harry Potter og fangen fra Azkaban.
  • Harry Potter og ildbegeret.
  • Harry Potter og Føniksordenen.
  • Harry Potter og halvblodsprinsen.
  • Harry Potter og dødstalismanene: del 1.
  • Harry Potter og dødstalismanene: del 2.

Når kan barn se Star Wars?

Star Wars er en super kinofilm – enten man liker den eller ikke. Medietilsynets begrunnelse for aldersgrensen: Denne filmen inneholder enkelte truende scener og en dramatisk avslutning som kan virke skremmende på 7-åringer. Filmen får derfor 11-årsgrense. Hvem spiller rollen som Harry Potter?

RollefigurFilm
De vises Stein (2001)Føniksordenen (2007)
Harry PotterDaniel Radcliffe Saunders Triplets (u)Daniel Radcliffe
Ronny WiltersenRupert Grint
Hermine GrangEmma Watson

Angående dette, hvem spiller heksa i narnia?

SkuespillerRolle
Anna PopplewellSusan Pevensie
Tilda SwintonHeksa Hvit
Liam NeesonStemmen til Aslan
James McAvoyMr Tumnus
Hvor mange filmer er det i Narnia? Legenden om Narnia/FilmerC. S. Lewis' Narnia-bøker kom ut hvert år fra 1950 til 1956, og har solgt mer enn hundre millioner kopier på verdensbasis. BBC produserte en serie basert på fire av bøkene på 1980-tallet, og mellom 2005 og 2010 kom det tre filmer basert på Løven, heksa og klesskapet, Prins Caspian og Reisen til det ytterste hav.

Hva het løven i Narnia?

Det er gjennom et gammelt klesskap Lucy, Edmund, Susan og Peter kommer til Narnia. Der hersker den mektige og onde Heksa Hvit i evig snø og is. Sammen med løven Aslan og alle gode krefter tar de fire barna opp kampen mot heksa. Også, hva kjennetegner en griffing? Griffing. Griffing viser tapperhet, dristighet, nerve, og ridderlighet. Dens symbolske dyr er løven og dens farger er skarlagen rød og gull.

Angående dette, hva er temaet i harry potter?

Historia handlar hovudsakleg om Harrys forsøk på å overvinne den mørke trollmannen Fyrst Voldemort, som har som mål å bli udødeleg, erobre trollmannsverda, undertvinge ikkje-magiske folk (gompar) og øydeleggje alle som står i hans veg, spesielt Harry Potter.

By Leopoldine Satchel

Hva er aldersgrensa på Fortnite? :: Er Harry Potter for barn?
Nyttige lenker