Hjem > E > Er Harry Potter For Barn?

Er Harry Potter for barn?

Harry Potter er en serie med svært populære fantasybøker skrevet for barn og ungdom av den britiske forfatteren J.K. Rowling. Ingen barnebokserie i verden kan vise til så imponerende tall. De sju bøkene i serien er solgt i mer enn 450 millioner eksemplarer og til 78 land!

Les mer

Folk spør også er harry potter 4 skummel?

Filmen er imidlertid i lengre perioder dyster og skummel. Den inneholder en rekke intense og dramatiske scener, der Harry blir hjemsøkt av truende skikkelser og er utsatt for stor fare. Filmen antas å kunne virke angstskapende på barn under 11 år, og Medietilsynet fraråder foresatte å ta med barn under denne grensen. Folk spør også hva betyr aldersgrense tbc? TBC - 18 år

Dersom filmen ikke er ferdig vurdert av Medietilsynet vil det stå "TBC" i aldersgrensefeltet. Vi har da ikke en gyldig vurdering av passende aldersgrense for filmen, og det vil da være 18 års-grense som gjelder.

Og et annet spørsmål, hvilken aldersgrense er det på harry potter 5?

Filmen «Harry Potter og Føniksordenen» er mer skummel, og filmen strekker seg lengre i scener som kan virke angstskapende for mindreårige enn de forrige Harry Potter-filmene, skriver Medietilsynet på sine nettsider. Filmen ble vurdert til aldersgrense 11 år med fraråding mot å ta med yngre barn. Hva er aldersgrensen på Narnia? Legenden om Narnia - Løven heksa og klesskapet er basert på C. S. Lewis kjente fortelling med samme navn. I filmen skildres mange truende situasjoner med forfølgelser, kamphandlinger og skremmende skikkelser. Handlingen foregår i et tydelig eventyrunivers, og filmen får derfor 11-årsgrense.

Hva handler Harry Potter bøkene om?

Bøkene i fantasy-serien om Harry Potter handler om den foreldreløse gutten Harry som går på kostskolen «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom», og kampen hans mot den onde trollmannen fyrst Voldemort som tok livet av foreldrene da Harry var liten. Angående dette, hva er aldersgrensen på harry potter 4? Filmen fikk 12 års aldersgrense i England, på grunn av sterke scener (barn under 12 år må være i følge med voksen). Dette er den første Harry Potter-filmen som får så høy aldersgrense der.

Så, hvor gammel er harry potter i filmen?

Den første filmen av totalt åtte, «De vises stein», introduserte barn over heile verda til magiske Galtvort. Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint hadde rollene som Harry, Hermine og Ronny. Dei var 12, 11 og 13 år gamle då den første filmen kom ut – og var blitt ti år eldre då den siste filmen kom ut. Dessuten, når kan man begynne å lese harry potter? Det er aldri alderen alene som bestemmer om en bok passer for den enkelte. Modenhet, leseferdigheter, erfaringer, preferanser og interesser vil spille inn og være avgjørende for om en bok som for eksempel «Harry Potter» passer best når du er 7 eller 14 år, eller om den passer i det hele tatt.

Deretter, hva betyr aldersgrense 12+?

Hva betyr aldersgrensen 12+?

når det står et + bak alderen, betyr det at grensen er OVER tallet som står. Så når det står 12+ betyr det 13 år.

By Rexford

Hvem kan se 12 årsgrense? :: Hvorfor ikke Snapchat til barn?
Nyttige lenker