Hjem > H > Hvordan Aktivere Totrinnsbekreftelse?

Hvordan aktivere totrinnsbekreftelse?

Aktiver totrinnsbekreftelse

  1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet i navigasjonspanelet.
  3. Under «Google-pålogging» velger du Totrinnsbekreftelse. Kom i gang.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Les mer

Hvorfor virker ikke authenticator?

Hvis du har blitt bedt om å oppgi en ny sikkerhetskode, men appen ikke genererer en ny kode eller koden ikke fungerer, kan det hende at tiden på enheten din ikke har blitt synkronisert riktig. Hvordan legge til konto på authenticator? Åpne Microsoft Authenticator-appen, velg Legg til konto fra tilpassings- og kontrollikonet øverst til høyre, velg Annen konto (Google, Facebook og så videre),og velg deretter ELLER ANGI KODE MANUELT. Skriv inn et kontonavn (for eksempel Google), og skriv inn Hemmelig-nøkkelen fra trinn 1, og velg deretter Fullfør.

Hvordan logge inn på authenticator?

Når du har logget på telefonen, kan du logge på med bare Microsoft Authenticator-appen. Slik gjør du det: Logg på jobb- eller skolekontoen. Når du har skrevet inn brukernavnet ditt, vises skjermbildet Godkjenn pålogging som viser deg et tosifret nummer og ber deg om å logge på gjennom Microsoft Authenticator-appen. Følgelig, hvordan fjerne microsoft authenticator? Gå til Sikkerhetsinnstillinger,og logg på med Microsoft-kontoen din. Velg Konfigurer totrinnskontroll under totrinnskontroll for å aktivere den, eller velg Deaktiver totrinnskontroll for å deaktivere den. Følg instruksjonene.

Du kan også spørre hvordan fungerer google authenticator?

Konfigurer Google Autentisering

  1. Gå til Google-kontoen din på enheten.
  2. Velg Sikkerhet øverst i navigasjonspanelet.
  3. Trykk på Totrinnsbekreftelse under «Google-pålogging».
  4. Finn «Autentisering-appen» under «Legg til flere trinn 2 for å bekrefte at det er deg», og trykk på Konfigurering.
  5. Følg veiledningen på skjermen.
Hva er tofaktor? Tofaktor-autentisering (two-factor authentication, 2FA) er en metode for tilgangskontroll hvor en bruker kun gis adgang etter å ha presentert to forskjellige bevis for sin identitet. Tofaktor-autentisering er den enkleste typen multifaktor-autentisering.

Dessuten, hva er verifiseringskode på iphone?

En verifiseringskode er en midlertidig kode som sendes til den godkjente enheten eller det godkjente telefonnummeret når du logger på en ny enhet eller nettleser med Apple-ID-en din. Du kan også hente en verifiseringskode fra Innstillinger på den godkjente enheten. Hvorfor får jeg ikke logget inn på iCloud? Få hjelp med å logge på iCloud

Før du begynner, sjekker du Apples Systemstatus-side, for å forsikre deg om at det ikke er noen strømbrudd eller planlagte vedlikehold som påvirker iCloud i øyeblikket. Sjekk også at du er logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.

Deretter, hvordan godkjenne icloud fra annen enhet?

Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen eller en annen enhet. Hvis du har en sikkerhetskode, skriver du den inn for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil gi datamaskinen tilgang til informasjon på enheten din, velger du enheten i Finder og klikker på Godkjenn.

By Nealson Gladu

Hva betyr Tofaktorautentisering? :: Hvor bruker de tjukk l?
Nyttige lenker