Hjem > H > Hvordan Oppgi Kilder Fra Nett?

Hvordan oppgi kilder fra nett?

Forfatter. (år, dato). Tittel. Hentet fra URL.

Les mer

Hvordan legge inn kilder i Word?

Klikk Sett inn sitat på Referanser-fanen. Velg typen kilden du vil bruke (for eksempel en bok inndeling eller et nettsted) i dialogboksen Opprett kilde ved siden av Typen kilde. Skriv inn informasjonen for kilden, og klikk OK. Hvordan henvise til kilder på internett? Å referere elektronisk ligner mye på det samme som skriftlige kilder (forfatter, årstall, tittel, utgiver). I tillegg må du ha med at dette er en elektronisk kilde, eksakt nettadresse, og eksakt dato når du så på eller lastet ned. Det siste er fordi elektroniske medier kan endres eller slettes.

Og et annet spørsmål, hvordan skrive kilder uten forfatter?

«Tittel.» Nettside. Hentet fra: URL (Lastet ned: Lesedato). Eks. 1: [1] Universitetet i Stavanger. Derav, hvordan sette opp en kildeliste? Alle kildene du bruker skal føres opp i ei alfabetisk liste til slutt i oppgava eller som vedlegg ved muntlige framføringer. Denne kildelista regnes som en del av oppgava. Etternavn, Fornavn (år): Full tittel. Forlag/utgiver.

Dessuten, hva er forskjellen mellom primærkilder og sekundærkilder?

Innenfor kildekritikk snakker vi gjerne om primærkilder og sekundærkilder. Hvis kilden du henviser til er basert på forfatterens egne tanker og forskning regnes det som en primærkilde. Hvis du velger å henvise til det forfatteren har tolket ut fra en annen kilde vil det regnes som en sekundærkilde. Hvordan henvise til sekundærkilder? Skal du likevel referere til sekundærkilde, må både sekundærkilden og primærkilden vises til i teksten. Du nevner først primærkilden, med årstall dersom det er kjent, og skriver «henvist i», «referert i » eller lignende, og så sekundærkilden.

Hvordan skrive artikkel som kilde?

Etternavn, Initial(er). (År). Tittel på artikkel. Tittel på tidsskrift i kursiv, volum i kursiv(nummer), sidetall. Deretter, hvordan bruke referanseverktøy i word? Referanseverktøyet i Word

  1. Legg til eller endre kjelder ved å klikke på «behandle kilder».
  2. Velg «ny» for å legge inn ei ny kjelde, eller «rediger» for å endre på noko.
  3. Finn den typen kjelde du skal legge inn, det kan vera ei bok, ein artikkel i eit tidskrift, noko frå ei nettside (webområde) eller andre kjelder:

Hvordan få APA 7 på Word?

Hvis du bruker Windows og har lastet ned EndNote fra Apps USN, er norsk APA 7th stil innebygd i programmet og du behøver ikke laste den ned:

  1. Åpne EndNote-fanen i Word.
  2. I nedtrekksmenyen ved Style; klikk på Select another style.
  3. Scroll nedover i listen og markér ønsket stil. Trykk OK.

By Natelson

Hva er navn på nettside og webområde? :: Hvordan lage en kvittering?
Nyttige lenker