Hjem > H > Hva Er Navn På Nettside Og Webområde?

Hva er navn på nettside og webområde?

DEFINITION. Det første eller eneste domenenavnet (med utvidelsen for det i en URL-streng. Når ett webområde er vert for et annet webområde, er det første domenenavnet (med utvidelsen) navnet på webområdet, og det siste domenenavnet (med utvidelsen) er navnet på verten.

Les mer

Hvordan referere til en nettside uten forfatter?

Nettside fra organisasjon

(Årstall, dato). Tittel. Hentet fra URL. Med årstall/dato, menes her publiseringstidspunkt, eller dato for siste oppdatering.
Hvordan skrive kilder med to forfattere? Referanse i løpende tekst får følgende form:

  1. Én forfatter: (Forfatter, år, sidetall)
  2. To forfattere: (Forfatter, år, sidetall)
  3. Tre forfattere: (Forfatter, år, sidetall)
  4. Fire eller flere forfattere: (Første forfatter et al., år, sidetall)

Tilsvarende, hva er apa 7?

APA står for American Psychological Association, og er en referansestil som er vanlig innenfor blant annet psykologi, økonomi, pedagogikk, helsefag og realfag. Du kan også spørre hvordan alfabetisk litteraturliste? Litteraturlisten ordnes alfabetisk etter første forfatternavn eller korporasjonsnavn i innførselen. Ved samme navn blir videre ordning etter utgivelsesår, med det eldste først.

Også, hvordan skal referanselisten se ut?

Listen ordnes alfabetisk på første forfatters etternavn. Bruk fullt forfatternavn, men bruk initialer for fornavn når det er ukjent. Opp til ti forfattere: alle navn tas med i listen. Bruk kursiv på boktittel, navn på tidsskrift, navn på konferanse. I forhold til dette, hvordan skrive i apa stil? APA-stil i løpende tekst

  1. to forfattere: oppgi begge forfatternes navn. Eksempel: Furseth og Everett (1997) – eller – (Furseth & Everett, 1997)
  2. tre forfattere eller flere: oppgi etternavn på første forfatter etterfulgt av et al.

I forhold til dette, hva er tone?

Forkortelsen TONE er en god huskeregel for krav til kilder: T står for troverdighet: «Kan jeg stole på informasjonen?» O står for objektivitet: «Er det nøytralt?» N står for nøyaktighet: «Er det presist nok?» Og et annet spørsmål, hva er en skriftlig kilde? De skriftlige kildene er som navnet tilsier nedskrevne dokumenter som kan fortelle oss noe om et tema. Om vi er på jakt etter informasjon om for eksempel en konfirmasjon, kan kirkebøkene være en skriftlig kilde til dette. De muntlige kildene er de kildene du kan snakke med.

Og et annet spørsmål, hva er en trykt kilde?

Trykt litteratur som kilde. Seksjonen som gjerne omtales som litteratur inneholder en litteraturliste for hele artikkelen. Som oftest brukes det i artikler på Wikipedia en samlet liste og så henvises det til spesielle verk ved behov. Slike henvisninger kan skje i den løpende teksten eller via fotnoter.

By Demaria Franzi

Hva er Fordøyelseskjertlene? :: Hvordan oppgi kilder fra nett?
Nyttige lenker