Hjem > H > Hvordan Skru Av Tofaktorautentisering?

Hvordan skru av Tofaktorautentisering?

Hvis du allerede bruker tofaktorautentisering, kan du ikke lenger slå det av. Enkelte funksjoner i de nyeste versjonene av iOS og macOS krever dette ekstra nivået av sikkerhet, som er utviklet for å beskytte informasjonen din.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan få hjelp av facebook?

Klassisk mobilnettleseropplevelse. Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla helt ned, og velg Rapporter et problem. Velg Facebook-produktet du har problemer med. Hva betyr to faktor autentisering? Autentisering med to faktorer har blitt vanlig på en rekke tjenester på internett. Det innebærer at brukeren må oppgi en engangskode i tillegg til det vanlige passordet ved innlogging. Dermed er det ikke nok bare å finne ut brukernavnet passordet til kontoeieren.

Hva er en verifiseringskode?

Med tofaktorautentisering trenger du en verifiseringskode for å logge deg på med Apple-ID-en på en ny enhet eller nettleser. Når du logger deg på med Apple-ID-en på en ny enhet eller nettleser, bekrefter du identiteten din med passordet ditt i tillegg til en sekssifret verifiseringskode. I forhold til dette, hvordan logge på authenticator? Når du har logget på telefonen, kan du logge på med bare Microsoft Authenticator-appen. Slik gjør du det: Logg på jobb- eller skolekontoen. Når du har skrevet inn brukernavnet ditt, vises skjermbildet Godkjenn pålogging som viser deg et tosifret nummer og ber deg om å logge på gjennom Microsoft Authenticator-appen.

Hva er Totrinnskontroll?

Totrinnskontroll bidrar til å beskytte deg ved å gjøre det vanskeligere for andre å logge på Microsoft-kontoen din. Den bruker to forskjellige typer identitet: passordet og en kontaktmetode (også kalt sikkerhetsinformasjon). Hvordan få et nytt passord Appel? Endre Apple-ID-passordet

  1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet.
  2. Trykk på Endre passord.
  3. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet.
  4. Trykk på Endre eller Endre passord.

Ta dette i betraktning, hvordan aktivere microsoft authenticator?

Legge til konto i Microsoft Authenticator

  1. Åpne Microsoft Authenticator-appen på telefonen.
  2. Trykk på + > Jobb- eller skolekonto.
  3. Bruk telefonen til å skanne QR-firkanten på skjermen. Obs!:
  4. Kontoen legges automatisk til appen og viser en sekssifret kode.
Hvordan godkjenne iCloud fra annen enhet? Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen eller en annen enhet. Hvis du har en sikkerhetskode, skriver du den inn for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil gi datamaskinen tilgang til informasjon på enheten din, velger du enheten i Finder og klikker på Godkjenn.

Kan ikke vise godkjente enheter iPhone?

Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] og rull ned. Trykk på et enhetsnavn for å vise informasjon om den aktuelle enheten, som for eksempel modell, serienummer, OS-versjon og hvorvidt enheten er godkjent og kan brukes til å motta verifiseringskoder for Apple-ID.

By Oly

Hva kan man bruke Google Analytics til? :: Hvordan logge inn på Google Authenticator?
Nyttige lenker