Hjem > H > Hva Kan Man Bruke Google Analytics Til?

Hva kan man bruke Google Analytics til?

Google Analytics gir deg informasjon om hva brukerne gjør på nettsiden. Det er nyttig å forstå hvordan brukerne navigerer seg inne på nettsiden. Med Google Analytics får du innsikt i hvilke sider og kategorier som er best besøkt i løpet av en gitt tidsperiode.

Les mer

Hva er et Google Analytics 4 område?

Google Analytics 4 (tidligere kalt «app og nett») er en ny type område – og sammenlignet med Universal Analytics får du mange fordeler: i tråd med strenge standarder for personvern og tåler tidens tann. avanserte løsninger basert på maskinlæring for at du skal få innsikt i kundereisen på flere enheter og plattformer. Hvor mye koster Google Analytics? Google Analytics er et kraftig analyseverktøy som er gratis å bruke. Du trenger kun å legge inn et script på nettsiden din, så har du alt du trenger for å få verdifull innsikt. Du kan blant annet finne ut: Hvem som besøker nettsiden din.

Ta dette i betraktning, hvordan installere google analytics?

Hvordan legge til Google Analytics på din nettside

  1. Gå til World Press Dashboard.
  2. Klikk på “utvidelser” – velg: “Legg til ny” Her finnes mange ulike typer av utvidelser, vi anbefaler utvidelsen til Kevin Sylvestre.
  3. Søk “Google analytics“
  4. Klikk på instillinger, og velg “google analytics“
Folk spør også hvorfor ga4? En stor del av GA4 er dens bruk av AI, kunstig intelligens. En av de største fordelene med Google Analytics 4, er at du nå vil ha tilgang til data og analyse fra brukere på både din nettside, og din applikasjon. Du kan dermed måle kryss-plattform konverteringer og engasjement på en helt ny og forbedret måte.

Hvordan sette opp en Google Analytics konto?

Hvis du har konto fra før:

  1. Logg deg på Google Analytics.
  2. Klikk på “Administrator”
  3. Klikk på den blå knappen ved siden av konto.
  4. Velg “opprett konto”
Hvordan få en Google konto? Gå til siden for opprettelse av Google-konto. Velg et nytt brukernavn: Brukernavn resirkuleres ikke, så den gamle e-postadressen din er ikke tilgjengelig. Opprett en lignende e-postadresse ved å legge til en liten variasjon, for eksempel et tall på slutten av brukernavnet ditt.

Hvordan knyttes Google Analytics til nettstedet ditt?

Integrere Google Analytics «the hard way»

  1. Åpne HTML-koden for ditt nettsted i et tekstbehandlingsprogram.
  2. Gå inn på din Google Analyticskonto og kopier koden som befinner seg under ”Website Tracking”.
  3. Lim inn koden foran på hver side du ønsker at Google Analytics skal hente data fra.
Og et annet spørsmål, hvorfor må man ha google-konto? For eksempel gjør en Google-konto det mulig for deg å gjøre følgende: Last ned og installer apper med Google Play. Synkroniser e-post, kontakter og kalender ved bruk av Gmail. Du kan sikkerhetskopiere, gjenopprette og overføre data fra en gammel enhet til den nye enheten.

Tilsvarende, er google-konto gratis?

Det koster ingenting å opprette en Google-konto.

By Otho

Kan jeg ha flere Gmail? :: Hvordan skru av Tofaktorautentisering?
Nyttige lenker