Hjem > H > Hvordan Få Fitbit Versa 3 På Norsk?

Hvordan få fitbit versa 3 på norsk?

Hvordan endrer jeg språket på Fitbit?

  1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen. profilbildet ditt.
  2. Trykk på Avanserte innstillinger. Land.
  3. Slå av alternativet for at land oppdages automatisk.
  4. Velg et land og synkroniser enheten.
  5. Følg instruksjonene for å oppdatere enheten til å bruke språket du har valgt.

Les mer

Angående dette, hvordan få varsler på fitbit charge 5?

Sørg for at Fitbit-enheten er i nærheten.

  1. Gå til dashbordet på Fitbit-appen og trykk på kontoikonet.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Velg hvilke typer varsler du ønsker å motta.
  4. Hvis Fitbit-enheten kan motta varsler fra andre apper på telefonen, trykker du på App-varsler og velger appene du vil at skal sende deg varsler.
Derav, hvordan få 24 timers klokke på fitbit versa 3? Slik endrer du klokken til en 12-timers eller 24-timers klokke:
  1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på tannhjulikonet. Innstillinger. Personlig informasjon.
  2. Under Avanserte innstillinger finner du Klokkeformat og velger om du vil ha en 12-timers klokke eller en 24-timers klokke.
  3. Klikk på Send og synkroniser enheten.

Kan man dusje med fitbit charge 4?

Selv om du kan dusje med de vannbestandige enhetene på, kan det å fjerne dem redusere risikoen for eksponering for såper, sjampo og balsam, noe som kan forårsake langvarig skade på enheten samt hudirritasjon. Vi anbefaler heller ikke at du har på noen av enhetene i badekar eller badstuer. Hvordan få norsk klokke på Fitbit? Slik stiller du inn tiden på Fitbit

  1. Åpne Fitbit -appen og trykk på Konto ikonet (profilbildet ditt øverst til venstre).
  2. Rull ned og trykk App-innstillinger.
  3. slå av Automatisk tidssone, og trykk deretter på Velg tidssone og velg din nåværende posisjon fra rullegardinmenyen.

Når Fitbit ikke synkroniserer?

Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen. Slå telefonen eller nettbrettet av og på igjen. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt. Hvis Fitbit-vekten ikke synkroniseres etter at du har installert appen på nytt, kan du logge på Fitbit-kontoen på en annen telefon eller et annet nettbrett og prøve igjen. Man kan også spørre hvordan installere fitbit? Gå til fitbit.com/global/us/setup. Bla ned og klikk på den rosa Last ned-knappen. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på den nedlastede filen for å starte installasjonen. Velg Konfigurer en ny Fitbit-enhet når installasjonen er fullført.

Hvorfor vibrerer ikke Fitbit?

Sørg for at Ikke forstyrr og Sovemodus er slått av på Fitbit-enheten. Du finner mer informasjon under Hvordan navigerer jeg på Fitbit-enheten min? Hvis du bruker Fitbit Charge 3 eller Fitbit Charge 4, kan du slå på Treningsvarsler for å motta varsler om treningene dine i Trening-appen selv når Ikke forstyrr er på. Så, hvordan lade fitbit charge 5? Charge 5 og Luxe bruker samme ladekabel. Trykk armbåndet inn i rommet på ladekabelen. Pinnene på ladekabelen må sitte tett inntil de tilsvarende pinnene på baksiden av armbåndet. Koblingen er sikker når armbåndet vibrerer og lysene blinker.

Også, kan man ringe med fitbit?

Når du mottar en telefonsamtale, trykker du på det grønne telefonikonet på klokken. Merk at telefonen din må være i nærheten og Fitbit-appen må kjøre i bakgrunnen. Snakk inn i klokken din for å snakke med den andre personen. Du vil høre stemmen deres fra høyttaleren på klokken.

By Perr

Hvorfor må man ha google-konto? :: Hva Apple-ID?
Nyttige lenker