Hjem > H > Hvordan Legge Ut En Gif På Facebook?

Hvordan legge ut en GIF på Facebook?

Den enkleste måten å lime inn en GIF på er å søke den opp hos Giphy, som er en søkemotor for GIF-bilder. Derfra kan du enten kopiere hele URL-en til siden GIF-en befinner seg på, eller trykke på "share GIF"-knappen. Lim så URL-en inn der du vil ha animasjonen på Facebook, og den vil dukke opp rett under tekstfeltet.

Les mer

Hvordan dele GIF?

Hvis du bare vil legge ut GIF på Instagram på telefonen din, kan du bruke en GIF-delingsapp på mobiltelefonen din. Heldigvis er GIPHY en populær app for å søke og dele GIF-er til alle sosiale kanaler som Instagram. Med mobilappen kan du også begynne å lage din egen GIF. Følgelig, hvordan legge til gif i messenger? Slik gjør du det:

  1. Åpne Meldinger, trykk på , og skriv inn en kontakt eller trykk på en eksisterende samtale.
  2. Trykk på .
  3. For å søke etter en spesifikk GIF trykker du på Finn bilder, og deretter angir du et nøkkelord, som for eksempel «bursdag».
  4. Trykk på GIF-en for å legge den til i meldingen.
  5. Trykk på for å sende.

Derav, hvordan sende gif på mail?

Du kan legge til animerte GIF-filer i e-post ved å sette inn en animert GIF ved hjelp av Sett inn et bilde eller ved hjelp av et tillegg fra din favoritt-GIF-leverandør, for eksempel GIPHY eller Gfycat. Hvordan få GIF på snap? Slik legger du til en GIF på Snapchat:

  1. Sørg for at du har siste versjon av Snapchat lastet ned.
  2. Åpne Snapchat-appen.
  3. Ta et bilde eller en video.
  4. Trykk på tredje ikon fra øverst til høyre.
  5. Trykk på søkefeltet øverst på skjermen (har merket et forstørrelsesglass).
  6. Skriv på engelsk GIF-en du ønsker å søke etter.

Tilsvarende, hvordan legge til gif i outlook?

Åpne e-postklienten og, i postvisningen, opprett en ny e-post ved å klikke på Hjem > Ny epost. I det nye vinduet, finn stedet der du vil sette inn en GIF i Outlook-e-post, plasser markøren der, og klikk Sett inn > Bilder. Hvordan setter man inn en GIF i Powerpoint? Klikk på lysbildet der du vil legge til animert GIF. Klikk på Bilde > Bilde fra fil på Hjem-fanen på båndet, under Sett inn. Gå til plasseringen til den animerte GIF-filen du vil legge til. Kontroller at filnavnet slutter med GIF, velg filen, og klikk deretter på Sett inn.

Hvordan lage GIF av film?

Finn en kort videosekvens til GIF-en din

Når du har valgt videosekvensen, går du til hjemmesiden Giphy, en nettplattform der du kan finne andres GIF-er, men også lage dine egne. Du finner Giphy her. Velg Choose File under kategorien GIF på startsiden. Deretter velger du videosekvensen du vil gjøre om til en GIF.
Hvordan lage en animasjon? For å lage en animasjonsfilm må du gjøre bildeopptak av figurer eller objekter som ikke beveger på seg. Du tar opp ett og ett bilde om gangen. Når du har mange bilder og spiller dem av i rask rekkefølge, ser det ut som om figurene er blitt levende og at de kan bevege på seg.

Ta dette i betraktning, hvordan lage gif samsung?

Sveip ned en gang fra toppen av skjermen på din Samsung Galaxy -enhet, og trykk deretter på tannhjulikonet.

By Dardani Kaszynski

Hva er Garantistrøm? :: Hva er en animasjon?
Nyttige lenker