Hjem > H > Hvem Eier Itegra?

Hvem eier Itegra?

I Norge eier konsernet nettbutikkene Komplett.no, Komplettbedrift.no, og Blush.no, og har i tillegg distributøren Itegra.no. I det svenske markedet har man Komplett.se, samt distributøren Norek.se. Komplett.dk ble etablert i 2007, og har hatt en sterk vekst siden oppstart.

Les mer

Hva selger komplett?

Om Komplett

Hos oss finner du alt fra gamingutstyr, datautstyr, PC-er og mobiler til hvitevarer, kjøkkenutstyr, TV-er, lydprodukter og smarte produkter. Vi har levert elektronikk til norske hjem siden 1996 og er Norges største nettbutikk.
Hvor mange år fylte Komplett i år? Komplett fyller 25 år og vi ønsker å feire dette sammen med deg! Bursdagen i år skal vi ikke bare feire oss selv, men også de mange gamingvennskapene som har blitt til de siste 25 årene.

Man kan også spørre hvor mange år er komplett 2021?

Komplett feirer 25 år på nett! Og et annet spørsmål, hvem produserer svive? I alle fall sånn halvvegs. Svive, gamingmerket til Komplett Group, er eit nordisk merke som produserer alt frå gamingstolar til datamus.

Dessuten, hvilken kategori lanserte komplett?

I andre kvartal lanserte Komplett en ny tjeneste for produktpleie innen B2C-segmentet med navn FLEX. Tjenesten gir kundene mulighet til å kjøpe en rekke produkter til et fast månedlig beløp med en garantert restverdi. Dessuten, hva er flex? Flex er et engelsk begrep som betyr en rekke ting, blant annet: (med referanse til et lem eller ledd) bøy eller bli bøyd. (med referanse til materialistisk verdi) å skryte eller vise frem.

Tilsvarende, hvem startet komplett no?

Daglig leder i Netshop Svenn Aage Lysebo startet Komplett i 1995. Hvem eier komplett bank? Stein Erik Hagen er storeier i Komplett Bank. Gjennom Canica Invest eier Hagen 19,42 prosent av aksjene og er dermed største eier.

Tilsvarende, hva er svive?

svinge, dreie seg.

By Allveta Fierros

Hva er kjøp med Flex? :: Hvordan bli en god snapper?
Nyttige lenker