Hjem > H > Hva Er Kjøp Med Flex?

Hva er kjøp med Flex?

Velger du «Kjøp med FLEX» legger produktet seg som vanlig i Handlevognen. Du kan velge å fortsette å handle, legge til trygghetsavtale hvis du ønsker det eller gå til kassen. Mange vil fortsette handle fordi de trenger tilbehør.

Les mer

Hva er Flex abonnement?

Flex omtales som «en ny og enkel måte å få tak i teknologi på», og lover deg blant annet elektronikkprodukter fra Apple, Samsung, Acer, Asus, Lenovo og Nintendo for en lav månedspris. Du kan foreløpig velge mellom mobiler, PC-er, nettbrett, smartklokker, PC-skjermer og spillkonsoller med ordningen. Man kan også spørre hvordan velge delbetaling komplett? I kassen velger du delbetaling 12, 24 eller 36 måneder som betalingsmåte. Det blir gjort en kredittsjekk av deg, og du må derfor taste inn ditt fødselsnummer (11 siffer). Når kredittsjekken er ok signerer du med BankID/BankID på mobil etter at du har lest avtalen.

Hva er renew it?

RENEW IT er en produktoppgraderingstjeneste hos Elkjøp som gjør det mulig å oppgradere til et nyere produkt oftere. Avtalen kan også kjøpes med forsikring og andre tjenester, hvilke tjenester du velger å kjøpe er med på å avgjøre månedssummen du betaler. Kan man betale med vipps på power? I våre butikker kan du betale med Vipps, bankkort, VISA, Mastercard, Universal Presentkort og POWER gavekort. Vi kan også hjelpe deg med finansiering om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale. Dette kaller vi handlekonto.

Hvordan fungerer delbetaling?

En utsettelse betyr at du får vente en viss periode før du må betale for deg. Et lån, på den annen side, koster penger å holde. Og selv om Klarna kaller delbetalingen sin for en utsettelse er det et lån. Med både renter og gebyrer tilknyttet seg. Folk spør også hvordan utsette studielån? Du kan utsette betalingen

Alle som har lån i Lånekassen kan til vanlig utsette betalingen 36 ganger uten å måtte oppgi en grunn. Under koronapandemien har alle fått ekstra utsettelser. Du søker om betalingsutsettelse på Dine sider, og du trenger ikke å begrunne hvorfor du søker, eller sende inn dokumentasjon.

Du kan også spørre hva er power xchange?

POWER Xchange

POWERs Xchange program gir deg muligheten til å oppgradere til en ny Enhet eller fortsette avbetaling etter at avtaleperioden på 12, 24 eller 36 måneder er fullført. Les mer om oppgradering under avsnittet ”Oppgradering”. Med Power Xchange har du fullt eierskap til din Enhet.
Så, kan man betale med klarna på elkjøp? Det er trygt, enkelt og smooth

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid - eller du kan betale alt med én gang.

Kan man betale med faktura på POWER?

Ja, når du bestiller på nett, kan du betale med faktura eller i avdrag (Santander). Du kan også benytte deg av faktura i butikkene våre. Hva er POWER Xchange?

By Danella

Hvor bred er en planke på 8 tommer? :: Hvem eier Itegra?
Nyttige lenker