Hjem > H > Hvordan Oppdage Falske Nettsider?

Hvordan oppdage falske nettsider?

Slik oppdager du en useriøs nettbutikk

  1. Nettadressen har skrivefeil. Svindlere kopierer en ekte nettbutikk, og bruker en adresse som er nesten helt lik den originale nettbutikken.
  2. Manglende kontaktinfo.
  3. Innhold fullt av skrivefeil.
  4. Ingen hengelås eller sertifikat.

Les mer

Hvorfor er det viktig å vite hvem som er ansvarlig for en nettside?

Forlag, redaktører eller journalister har valgt ut og vurdert informasjonen før den blir gjort tilgjengelig. Dette gjør det enklere for oss å bedømme kvaliteten på informasjonskilden. På nettet kan det være vanskelig å se hvem som er utgiver, hva nettstedet inneholder og når det ble publisert. Hvordan oppdaterer jeg mobilen? For å oppdatere en mobiltelefon eller et nettbrett med operativsystemet Android, kan du gjøre følgende:

  1. Gå inn på "Innstillinger"
  2. Bla deg nedover og velg "Om enheten"
  3. Velg "Programvareoppdatering"
  4. Velg "Oppdater" Mobilen søker nå etter oppdateringer.

Kan ikke oppdatere Chrome?

Du kan åpne Innstillinger og trykke på Apper -> Administrer apper på Android-telefonen din. Finn og trykk på Google Play Store for å åpne eiendomsvinduet. Trykk på trepunktsknappen og velg Avinstaller oppdateringer. Etter at du har avinstallert oppdateringer, kan du åpne Google Play Store og oppdatere Chrome igjen. Folk spør også hvordan oppdatere chrome på ipad? Du kan sjekke om en ny versjon er tilgjengelig.

  1. Åpne App Store på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på Profil .
  3. Bla ned til «Tilgjengelige oppdateringer», og søk etter Chrome .
  4. Hvis Chrome er oppført, trykker du på Oppdater for å installere.
  5. Skriv inn Apple-ID-en din og passordet hvis du blir bedt om det.

Hva er sikkerhetssertifikat?

HVA ER SSL SERTIFIKAT? Et SSL-sertifikat er et digitalt sikkerhetssertifikat som er utstedt til et domene, en organisasjon eller privatperson for å bevise at nettstedet er ekte. Det vil si at nettstedet er dem de utgir seg for å være og ikke er et «lure-nettsted». Folk spør også hvorfor kan ikke safari åpne siden? Hvis en nettside er på en tjener som ikke oppfyller sikre kryptografiske standarder: Safari vil si at det ikke vil åpne det nettstedet fordi det bruker svak kryptering. Eller Safari vil si at det ikke kan åpne siden fordi Safari ikke kan etablere en sikker tilkobling til tjeneren.

Hva betyr hengelås?

Når du ser en hengelås til venstre i adresselinjen når du er på internett, betyr det at nettsiden du besøker er en sikker nettside. Det betyr at kommunikasjon, mellom deg og nettsiden du besøker er sikret. Ingen utenforstående kan lese eller stjele informasjon. I forhold til dette, hva står https for? Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en forbedret utgave av http, der innholdet som sendes mellom deg og internett er kryptert. Det betyr at bare brukeren og nettsiden han/hun besøker kan se informasjonen som utveksles.

Dessuten, hvordan oppdaterer jeg nettleseren?

Hvis nettleseren ikke har oppdatert seg automatisk gjør du det på denne måten:

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Oppdater Google Chrome. Hvis du ikke ser denne knappen, har du mest sannsynlig allerede den nyeste versjonen.
  4. Klikk så på Start på nytt.

By Mara Simley

Hva er tilvalg-tasten på en Mac? :: Hvordan få større skrift på iPhone?
Nyttige lenker