Hjem > H > Hva Er Tilvalg-Tasten På En Mac?

Hva er tilvalg-tasten på en Mac?

Hvis du vil sette inn spesialtegn, holder du inne Tilvalg-tasten i kombinasjon med bokstavtaster. Hvis du for eksempel vil skrive é, trykker du Tilvalg-E. Hvis du vil bruke tastaturet til å åpne menyer i menylinjen øverst på skjermen, trykker du Kontroll-F2, og bruker deretter piltastene til å velge en meny.

Les mer

Hvor er Hakeparentes på Mac?

Re: Hakeparantes

alt-8 og alt-9 og shift-alt-8 og shift-alt-9, naturligvis.
Hvor finner man omvendt skråstrek på Mac? Mac-tastaturet har ingen «backslash». Den finner du på shift-alt-7.

Man kan også spørre hva er alt knappen på mac?

Alt (kalt option på Mac OS) er tasten som ligger til venstre for mellomromstasten på normale tastaturer. Tasten er en modifiseringstast som kan endre funksjonen til andre taster, ved at en holder Alt nede samtidig som en trykker den andre tasten. Hvordan merke flere bilder på Mac? Marker flere objekter: Hold nede Kommando-tasten, og klikk deretter på objektene (de trenger ikke å være ved siden av hverandre). Marker flere objekter ved siden av hverandre: Klikk på det første objektet, og hold Skift-tasten nede og klikk på det siste objektet.

Hvordan lage firkantet parentes?

Shift+alt+8 funker. Hvordan få Hakeparentes? Hakeparentes får du skrevet ved å holde Alt Gr-tasten inne mens du trykker på henholdsvis 8 og 9.

Hvordan få rett strek på Mac?

hvilken taster bruker jeg på macen for å få den frem? Hvilket program snakker vi om her, da? Hvis det er pipe du er ute etter får du den fram ved å trykke alt+7. Hvor er skift tasten på tastaturet? Shift er to taster som ligger helt til høyre og venstre for bokstavene på vanlige tastaturer. Tasten er som oftest merket med en pil som peker oppover og/eller ordet Shift. Tastene benyttes primært for å skrive store bokstaver, men de er også modifiseringstaster som kan endre funksjonen til andre taster.

Hvordan søke på et ord i en tekst Mac?

Trykk på Kommando-F i Safari-appen på Macen. Skriv inn et ord eller uttrykk i søkefeltet som vises øverst til høyre. Hvis du vil se neste treff på siden, klikker du på Neste-knappen til høyre for feltet.

By Audi

Hvordan virker Time Machine Mac? :: Hvordan oppdage falske nettsider?
Nyttige lenker