Hjem > H > Hvordan Fungerer Sms?

Hvordan fungerer SMS?

SMS er en mobiltelefontjeneste som lar brukere utveksle tekstmeldinger. SMS-meldinger sendes til en mobiltelefon, enten fra en annen mobiltelefon eller fra en PC med internett-tilgang. Tjenesten er grunnlaget for flere typer tilleggstjenester, der man kan få meldinger om børskurs, forsinkede fly og liknende.

Les mer

Hva er Multietnolektisk norsk?

Ungdommer fra ulike land utvikler her sitt eget språk, som noen voksne ikke forstår. Vi sier da at dette talemålet har en multietnolektisk stil. I disse møtene blandes ord og uttrykk fra flere ulike språk. Følgelig kan rekkefølgen på ordene i en ytring endres, at subjekt og verbal bytter plass. Hva kjennetegner Multietnolektisk norsk? Kan også kalles for eksempel ny norsk eller en urban, multietnolektisk talestil. Kjennetegn er blant annet stakkato uttale, å bytte om på rekkefølgen av ord i setninger og å låne ord fra store innvandrerspråk.

Er kebabnorsk multietnolekt?

Kebabnorsk er et begrep som viser til en norsk multietnolekt med mange innslag av lånord fra språk som opprinnelig tales av ikke-vestlige innvandrergrupper i Norge. Kebabnorsk som fenomen ble først identifisert i 1990-årene i miljøene rundt innvandrerungdom i østre deler av Oslo. Hvordan aktivere MMS? Slik setter du opp data- og MMS-innstillinger på Android-telefoner:

  1. I innboksen for tekstmeldinger, velg "Mer".
  2. Velg konfigurasjonsmeldinger.
  3. Her vil du finne to meldinger med oppsett for MMS og Nettleser (mobildata). Åpne meldingene og velg installer.
  4. Du har nå installert innstillinger for mobildata og MMS.

Hvordan se MMS på Telenor Mine sider?

Du kan enten logge inn på Mine Meldinger for å lese og svare på meldingen, eller du kan følge lenken du mottok i meldingen for rask tilgang til å se meldingen på mms.telenor.no. For å logge inn på Mine Meldinger må du ha Telenor ID-bruker (samme som Mine Sider, Mitt Telenor o.l.) Hvor mange tegn i en MMS? Bruk maksimalt 250 tegn.

Deretter, hva betyr melding?

Definisjon Opplysninger om helseforhold som en lege etter lov og forskrifter er pliktig til eller anmodet om å rapportere. Det omfatter blant annet melding om dødsfall, melding om fødsel, nyoppdage [..] Ta dette i betraktning, hva menes med ins? INS er et navigasjonssystem for fly, missiler, romsystemer (bæreraketter/romfartøyer), ubåter med mer. Systemet består av svært nøyaktige akselerometre plassert på en bevegelig plattform stabilisert av gyroskoper, og gir data om hastighet og posisjon.

Man kan også spørre hva er sf forkortelse for?

Statsforetak er en særskilt organisasjonsform for statseide virksomheter. Statsforetak er regulert i egen lov av 30. august 1991. Et statsforetak ledes av et styre og en administrerende direktør som står for den forretningsmessige ledelsen.

By Carlynn Chrisp

Hvordan laste ned Snapchat på PC? :: Hva kjennetegner SMS språk?
Nyttige lenker