Hjem > H > Hvordan Sende Pdf-Fil På Mail?

Hvordan sende PDF-fil på mail?

Send en PDF-fil med en annen webmail-konto

  1. Velg E-post på web, og velg deretter Legg til annen e-postadresse du bruker.
  2. Skriv inn e-postadressen, passordet og IMAP- og SMTP-innstillinger i dialogboksen Legg til e-postkonto på web, og klikk på Legg til.
  3. Når webmailen er konfigurert, klikker du på Neste.

Les mer

Følgelig, hvordan sende store filer fra iphone til pc?

Koble først din iPhone til en PC med en USB-kabel som kan overføre filer.

  1. Slå telefonen på, og lås den opp. PC-en finner ikke enheten hvis enheten er låst.
  2. Velg Start -knappen på PC-en, og velg deretter Bilder for å åpne Bilder-appen.
  3. Velg Importer > Fra en USB-enhet, og følg instruksjonene.
Hvordan få sendt mange bilder på mail? Åpne Windows utforsker og marker de bildene du skal sende som vedlegg (hold Ctrl inne for å velge flere). 2. Høyreklikk på de markerte bildene, klikk "Send til" velg "E-postmottaker". Vinduet "Send bilder via e-post" åpner seg.

Hvor kan man sende video?

Nettskyen. Et naturlig valg er å bruke skylagring til å dele videoer med venner og nære. Google Photos, Dropbox, Microsoft OneDrive og Apple iCloud er noen av våre anbefalinger her, og samtlige gjør det lett å organisere og dele videoer med andre. Hvordan komprimere MP4 filer? AnyMP4 Video Converter Ultimate er et middel som kan komprimere MP4-filen. Det er skrivebordsprogramvaren som hjelper deg med å redusere MP4-filen til en mindre størrelse på Windows og Mac-datamaskinen. Last ned Video Converter Ultimate, installer og kjør det umiddelbart.

Hvordan komprimere en PPT?

Komprimere bilder i presentasjonen

  1. Velg et bilde i dokumentet. Bildeformat-fanen vises.
  2. Velg Komprimer bilder i Juster-gruppen på Bildeformat-fanen.
  3. Gjør ett avfølgende under Komprimeringsalternativer:
  4. Velg Bruk standardoppløsningunder Oppløsning.
Hvordan komprimere .mov filer? Komprimer MOV-filer for e-post

Trinn 1: Last ned og installer MOV-kompressoren. Start programmet og velg Verktøykasse-menyen. Klikk på Videokompressor og velg MOV-filen i programmet. Trinn 2: Etter det kan du tilpasse videostørrelsen, videoformatet, oppløsningen og bithastigheten for å komprimere MOV-filer.

Er WeTransfer trygt?

Med en PRO-konto hos WeTransfer får du mulighet til å sende større filer. Dessuten kan du kryptere og passordbeskytte filene. Folk spør også hvordan sende stor pakke? Med PostNord er det enkelt å sende store pakker over 35 kg for deg som bedriftskunde. Pakker opp til 20 kg kan du som privatperson sende med MyPack GO. Her registrerer du selv pakkeopplysninger på nett, betaler og skriver ut en etikett du klistrer på pakken som leveres til en av PostNords 1500 pakkeleveringssteder.

Hvordan sende filer på Dropbox?

Det er enkelt å dele en Dropbox-mappe med alle du ønsker. Opprett en delt kobling til mappen du vil dele, og send deretter den delte koblingen via e-post, chat eller SMS til hvem du vil. Alle med koblingen kan se og laste ned innholdet i mappen du har delt.

By Hamish

Hva er spesielt med det norske språk? :: Hvorfor bruke Digipost?
Nyttige lenker