Hjem > H > Hvordan Få Norsk Tekst På Hbo Max?

Hvordan få norsk tekst på HBO Max?

Undertekster eller teksting

  1. Begynn å se på en tittel og trykk på Velg-knappen på fjernkontrollen (den midtre knappen på D-pad).
  2. Gå ned og velg Lyd og undertekster-knappen (snakkeboble).
  3. Gjør ett av følgende: Undertekster: Velg et språk for undertekster.
  4. Trykk Tilbake-knappen for å lagre endringene.

Les mer

Følgelig, kan ikke spille tittel hbo max?

Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post). Kan man laste ned filmer på HBO Max? Du kan laste ned serier og filmer på telefonen eller nettbrettet ditt og se dem senere når du ikke er koblet til Internett.

Angående dette, hvordan laste ned hbo max på tv?

Åpne Play Butikk på Android TV-en din og søk etter HBO Max. Velg HBO Max og: Abonner og installer: Starter et nytt HBO Max-abonnement og installerer HBO Max-appen. Installer: Installerer bare HBO Max-appen. Og et annet spørsmål, hvordan fungerer hbo max? Velg inn HBO Max med TV-poengene dine

Ved å velge inn HBO Max i TV-pakka di, får du tilgang til populære filmer, fråtsbare serier og eksklusivt originalinnhold. HBO Max er stappfull av kvalitetsunderholdning fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og mye mer, samlet på ett sted!

Kommer HBO Max til Norge?

Nå melder HBO at HBO Max er tilgjengelig i Norge. Tjenesten tilbys som én pakke, og koster 89 kroner måneden. Om du kjøper et årsabonnement til 699 kroner betaler du bare for åtte av månedene. Abonnementet gir tilgang på innhold med inntil 4K-oppløsning, samt lyd med inntil 5.1 Surround eller med Dolby Atmos. Og et annet spørsmål, hvorfor får jeg ikke sett på hbo max? Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

Hvorfor virker ikke HBO Max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Last ned appoppdateringen hvis den er tilgjengelig, og se om det løser problemet. Datamaskin: Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden. Hvordan se HBO på Altibox? Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader.

Hvordan laste ned filmer på HBO?

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

By Kreit

Hvordan laste ned film fra HBO? :: Hvordan vet du at noen har blokkert deg på Facebook?
Nyttige lenker