Hjem > H > Hvordan Få Tak I Puk Kode?

Hvordan få tak i PUK kode?

Hent PUK-kode på Mine sider

  1. Logg inn på Mine sider.
  2. Velg Mobil.
  3. Velg abonnementet det gjelder.
  4. Velg enheten eller SIM-kortet det gjelder under Enheter og SIM.
  5. Trykk på Vis PUK-koder (denne er kun synlig om du er registrert bruker av abonnementet)

Les mer

Hvordan åpne iPhone som er låst?

Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen. Hvorfor er SIM-kortet låst? For å hindre at andre bruker SIM-kortet ditt til telefonsamtaler eller mobildata kan du bruke en SIM-PIN-kode. Da låses SIM-kortet automatisk hver gang du omstarter enheten eller fjerner SIM-kortet, og det står «Låst SIM-kort» i statuslinjen.

Hvordan konfigurere iPhone manuelt?

Konfigurer iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Slå på enheten.
  2. Hvis du har en annen enhet, bruker du Hurtigstart.
  3. Aktiver enheten.
  4. Konfigurer Face ID eller Touch ID, og opprett en kode.
  5. Gjenopprett eller overfør informasjon og data.
  6. Logg på med Apple-ID.
  7. Slå på automatiske oppdateringer og konfigurer andre funksjoner.
Hva gjør man om man har glemt PIN-kode? Har du glemt PIN-koden din, finnes det imidlertid en måte å få låst opp SIM-kortet likevel. Alt du trenger er den såkalte PUK-koden. «PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger», ifølge Telenor. Som oftest har du tre forsøk.

Hvordan låse opp SIM-kort?

Du kan låse og låse opp hvert av SIM-kortene i enheten med en PIN-kode. Når et SIM-kort er låst, er kortets abonnement beskyttet mot misbruk. Det betyr at du må angi PIN-koden hver gang du starter enheten. Hvis du taster inn feil PIN-kode for mange ganger, vil SIM-kortet bli blokkert. Hva gjør man når touchen på iPhone ikke funker? Hvis skjermen er for sensitiv eller reagerer sporadisk på berøring

  1. Start iPhonen eller iPaden på nytt.
  2. Kontroller at skjermen er ren og uten smuss eller væske.
  3. Koble fra eventuelt Lightning- eller USB-C-tilbehør.
  4. Fjern eventuelle etuier og skjermbeskyttere.

Dessuten, hvor lenge kan en iphone være deaktivert?

iPhone vil bli deaktivert i 60 minutter hvis inntasting feil passord 9 ganger på rad. 5. Feil passordoppføringer i 10 vil deaktivere iPhone permanent. Man kan også spørre hvordan slå av iphone når skjermen har låst seg? Trykk og hold inne knappen på toppen til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på knappen øverst inntil du ser Apple-logoen.

Hva betyr PUK-kode?

PUK-kode er en åttesifret kode som kan benyttes til å aktivere SIM-kortet på mobiltelefon dersom det er låst. Dette kan for eksempel skje hvis man har tastet feil PIN-kode til SIM-kortet for mange ganger.

By Bobette Snelling

Hvilket land har 4 offisielle språk? :: Hvor mange timer ligger USA bak Norge?
Nyttige lenker