Hjem > H > Hva Er F Dato?

Hva er f dato?

fvt. før vår tidsregning, det samme som f.Kr. f.

Les mer

Hvordan skrive feks?

Ikke ekstra punktum når forkortelsespunktum står sist i setningen. «Vanlige forkortelser er f. eks., osv. Hvordan skrive ihht? i henhold til → iht. (ikke ihht.)

Hvordan forkorte cirka?

Ca. er en forkortelse for cirka, av latin circa, betyr omtrent. Kan man skrive etc på engelsk? osv. [fork.] etc. In this case, the student is interested in cameras, etc.

Dessuten, hva er forkortelsen for eventuelt?

Det er ev. som er den riktige forkortelsen. Det er den korteste varianten, og korthet er som kjent mye av vitsen med forkortelser. Forkortelsen dekker alle former av ordet, både eventuell, eventuelt og eventuelle. Hva er evt? Ev. er en forkortelse for 'eventuell' eller 'eventuelt'. Formen 'evt. ' er også i vanlig bruk, men Språkrådet anbefaler 'ev.

Dessuten, hvem kan få elektrosjokkbehandling?

ECT brukes i Norge hovedsakelig ved alvorlig depresjon hvor annen behandling ikke har gitt bedring. Behandlingen er særlig aktuell ved psykotisk depresjon eller depresjon preget av næringsvegring. Pasienter som tidligere har hatt effekt av ECT er også aktuell for denne type behandling. Hvor ført virker ECT? Noen studier har også vist hjerneorganiske forandringer i enkelte områder i hjernen, som et resultat av sykdommen. Depresjon er en belastning for hjernen, og undersøkelser har vist at ECT virker gunstig for hjernen og er en skånsom behandling.

Deretter, hva innebærer det å være alvorlig deprimert?

Alvorlig deprimerte opplever ofte at de ikke er i stand til å takle hverdagen. Hovedsymptomene er: Tristhet mesteparten av tiden. Nedsatt interesse for ting du vanligvis liker.

By Castle

Hvordan skrive osv? :: Hva betyr forkortelsen s?
Nyttige lenker