Hjem > H > Hvordan Funker Mikrofoner?

Hvordan funker mikrofoner?

I en dynamisk mikrofon overføres membranens svingninger til en spole som beveger seg i magnetfeltet til en permanent magnet. Det induseres derved en vekselspenning i spolen som er proporsjonal med spolens hastighet. Slik kan en vanlig høyttaler også fungere som en mikrofon.

Les mer

Angående dette, hvordan virker en kondensator mikrofon?

En kondensatormikrofon er en mikrofon som er konstruert slik at membranen i mikrofonen er den ene platen i en kondensator. Kondensatormikrofoner er svært følsomme, og er konstruert for å fange et større lydbilde, ofte flere lydkilder, i et rom. Ta dette i betraktning, når ble mikrofonen oppfunnet? De første praktiske mikrofonene ble utviklet på 1870-tallet, først i England av David Edward Hughes, deretter i USA av Emile Berliner og Thomas A. Edison. Edison fikk etter langvarig strid patentrettighetene i 1877. De første mikrofonene var av kullkornstypen.

Og et annet spørsmål, hva betyr mikrofon?

Med en mikrofon menes vanligvis en elektromekanisk innretning som er følsom for trykkvariasjoner i luften (lyd) og som omformer disse til elektriske signaler. Hvordan holde en mikrofon? Det er viktig å holde mikrofonene med en viss avstand fra hverandre for å unngå lekkasje. En god regel her er at avstanden fra den ene mikrofonen til den andre skal være tre ganger så stor som fra mikrofonen til instrumentet.

By Phyl

Hva er en jotne? :: Hvilke butikker tar midtbykortet?
Nyttige lenker