Hjem > H > Hvor Mange Tommer Er Iphone Xr?

Hvor mange tommer er iPhone XR?

Skjermen på iPhone XR har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

Les mer

Så, hvilken iphone har størst skjerm?

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone Xs Plus har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Skjermstørrelsen er på hele 6,5 tommer, den største skjermen på en iPhone noensinne, og skjermen strekker seg lenger ut mot kantene. Hvor stor er iPhone XS? Begge telefonene har spesialutviklede OLED-skjermer som Apple kaller «Super Retina». XS har en skjermstørrelse på 5,8 tommer (samme som iPhone X), mens displayet på storebroren XS Max er på hele 6,5 tommer.

Hvor stor er iPhone 13?

Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini), 6,06 tommer (iPhone 13, iPhone 13 Pro) eller 6,68 tommer (iPhone 13 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Hva er forskjellen på XR og XS? Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

Og et annet spørsmål, hvor stor er iphone 12?

På iPhone 12 og iPhone 12 Pro er skjermene jevnstore med sine 6,1 tommer, mens du på iPhone 12 mini får 5,4 tommer og på iPhone 12 Pro Max 6,7 tommer. Og et annet spørsmål, skal jeg kjøpe iphone 11 eller 12? Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Hvor stor er iPhone 11?

iPhone 11 måler 150,9 × 75,7 × 8,3 mm og er tilgjengelig i seks farver: lilla, gul, grønn, sort, hvit og Product Red, mens modellene Pro og Pro Max er tilgjengelig i gull, sølv, mørkegrå og mørkegrønn og måler henholdsvis 144 × 71,4 × 8,1 mm og 158 × 77,8 × 8,1 mm. Angående dette, kan man bruke samme deksel til iphone 12 og 13? Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen.

Hvor mange tommer er iPhone XS Max?

5,8-tommers iPhone Xs og 6,5-tommers iPhone Xs Max har imponerende Super Retina-skjermer, et raskere og forbedret dobbelt kamerasystem med banebrytende bilde- og videofunksjoner, den første 7-nanometers chipen i en smarttelefon – A12 Bionic-chipen med neste generasjons Neural Engine – raskere Face ID, fyldigere

By Bravar Mulders

Hva er forskjellen på iPhone 12 Pro Max og 13 Pro Max? :: Hvordan aktivere telefonsvarer?
Nyttige lenker