Hjem > H > Hvilken Telefon Er Best Av Xs Og Xr?

Hvilken telefon er best av XS og XR?

Så hvilken bør du velge: iPhone XR eller iPhone XS? Dette avhenger av hva du setter pris på i en telefon. Hvis du fokuserer på pris, langvarig batteri eller et fargerikt design, så velg iPhone XR. I tilfelle du vil ha en smarttelefon med en høyoppløselig skjerm og et dobbelt bakkamera, velg heller iPhone XS.

Les mer

I forhold til dette, hva betyr xr?

XR-utvikling er en teknologiutdanning med fokus på utvidet virkelighet, eller Extended Reality. Studiet gjør deg klar for jobb innen Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR). Utvidet virkelighet (XR) refererer til plattformene Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR). Hvilken iPhone er best i test? iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft.

Også, hvilken iphone skal jeg kjøpe?

iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic. Dessuten, skal jeg kjøpe iphone 11 eller 12? Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Hvilken iPhone har stor skjerm?

Størrelse. iPhone 8 Plus er større enn iPhone X. Imidlertid har iPhone X større skjerm målt diagonalt. iPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skjerm, og på tradisjonelt iPhone-vis er den omgitt av en kant (området mellom skjermen og telefonens ramme) som inneholder frontkameraet øverst og Hjem-knappen nederst. Hvor stor er iPhone 12? På iPhone 12 og iPhone 12 Pro er skjermene jevnstore med sine 6,1 tommer, mens du på iPhone 12 mini får 5,4 tommer og på iPhone 12 Pro Max 6,7 tommer.

Ta dette i betraktning, hva er målene på en iphone?

MODELLSKJERM STØRRELSEVEKT
iPhone XS5.8in177g
iPhone XR6.1in194g
iPhone X5.8in174g
8 iPhone Plus5.5in148g
Kan man bruke iPhone 12 Pro deksel på iPhone 13 Pro? Hva med iPhone 13 Mini og iPhone 13 Pro? Alle Apples iPhone 13 -modeller kjører tykkere enn deres iPhone 12 -kolleger noe som betyr at iPhone 12 mini -deksler ikke passer til iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro -deksler passer ikke til iPhone 13 Pro, og iPhone 12 Pro Max -deksler passer ikke til iPhone 13 Pro Maks.

Deretter, er iphone 12 pro max og iphone 13 pro max like store?

iPhone 13 Pro Max passer til store hender

Den største Apple-mobilen kommer akkurat som sin forgjenger, iPhone 12 Pro Max, med 6,7″ skjerm med en oppløsning på 2778 x 1284 piksler. Den normale Pro-modellen har til sammenligning en skjerm på 6,1″ og en oppløsning på 2532 x 1170 piksler.

By Lilybel

Hvor stor skjerm har iPhone X? :: Hva er iPhone X?
Nyttige lenker