Hjem > H > Hva Er Iphone X?

Hva er iPhone X?

smarttelefon utviklet av Apple Inc. iPhone X er en smarttelefon utviklet og solgt av Apple. Den ble lansert av Tim Cook 12. september 2017 i Steve Jobs Theater i Apple Park.

Les mer

Også, hvilken skjerm har iphone x?

En helt utrolig skjerm

Det er en stor OLED-skapning på 5,8 tommer, og den dekker omtrent hele forsiden av telefonen, med unntak for en liten leppe som inneholder frontkamera, høyttaler og en rekke sensorer.
Folk spør også er iphone x vanntett? iPhone X er både støv- og vanntett, som tidigere modeller. På baksiden har Apple byttet fra aluminium til glass, noe som gjør det mulig for selskapet å endelig tilby trådløs lading.

Hvilken iPhone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Hvilken iPhone er størst? Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse.

Kan man bruke samme deksel til iPhone 12 og 13?

Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen. I forhold til dette, hvilke iphoner er vanntett? Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen.

Hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Deretter, hvordan få ut vann fra iphone? Hjelp – jeg har fått vann på mobilen!

  1. Skru av mobilen. Første bud: Vær rask!
  2. Fjern deksler og vurder å skru den opp. Etter å ha fjernet alle deksler, kan du vurdere om du vil skru opp mobilen eller ikke.
  3. Legg mobilen i en bolle med ris. Legg mobilen i en bolle med ukokt ris.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Gi mobilen tid.

Hva er forskjellen på XR og XS?

Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

By Isolde

Hvilken telefon er best av XS og XR? :: Når telefonen er hacket?
Nyttige lenker