Hjem > H > Hvordan Gi Finn Vurdering?

Hvordan gi FINN vurdering?

Gå til Mine Annonser. Trykk på annonsen det gjelder. Klikk på Gi vurdering. Velg en av personene der som kjøper (Det er lurt å vente til varen kommer frem før man velger kjøper, slik at ikke fristen på 14 dager løper ut før varen er fremme)

Les mer

Er et bud på FINN bindende?

Du har rett til å kreve at handelen gjennomføres etter avtalen. En muntlig avtale er like bindende som en skriftlig avtale. Hvis selgeren f. eks har solgt til en annen kan du ha krav på erstatning. Kan man trekke seg fra et bud på FINN? Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Kan man by på FINN?

Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for. Angående dette, hvordan være anonym på finn? Kan jeg annonsere anonymt på FINN? FINN er ikke å regne som en anonym markedsplass. Riktignok vil du som annonsør selv kunne velge om telefonnummeret ditt og adressen din skal være synlig i annonsen, og du kan velge ditt eget brukernavn.

Ta dette i betraktning, hvordan rapportere noen på finn?

Hvis du ønsker å rapportere en bruker for trakasserende eller uønskede meldinger på FINN, kan du rapportere brukeren inne i meldingstråden. Det er tre små prikker øverst til høyre i meldingstråden og der kan du velge "Rapporter bruker". Når dette er gjort, vil sikkerhetsavdelingen se på saken. Også, hva er avtalebrudd? Ethvert avvik fra korrekt oppfyllelse av kontrakten vil utgjøre et kontraktsbrudd. Kontraktsbrudd kalles også avtalebrudd eller mislighold. Det kan foreligge kontraktsbrudd i alle kontrakter, alt fra avtalerett til kjøpsrett til arbeidsrett.

Kan man returnere varer kjøpt på FINN?

Hvis du ikke har noen grunn til å returnere varen, er du avhengig av at selgeren er grei. Du har som nevnt ingen angrerett ved kjøp mellom to privatpersoner, med mindre dette er avtalt mellom dere. På den andre siden er det også næringsdrivende som selger ting på Finn.no, selv om dette ikke er det vanligste. Så, når er det inngått en bindende avtale? Det enkle utgangspunktet er at en avtale er bindende inngått når partene har oppnådd tilstrekkelig enighet. Begge parter må da ha gitt hverandre rimelig grunn til å tro at den andre parten har ment å binde seg. Hva som ligger i rimelig grunn, beror på en tolking av partenes utsagn og opptreden.

Så, kan man trekke seg fra et kjøp?

Dersom kjøper har bundet seg til å kjøpe og ikke har rettslig grunnlag til å trekke seg fra avtalen uten å betale, kan kjøper avbestille. Ved avbestilling må kjøper betale erstatning til selger. Erstatningen skal i utgangspunktet omfatte selgers fulle økonomiske tap, herunder også tapt fortjeneste.

By Gerianne Cantos

Hvordan oppdatere iPhone fra iCloud? :: Er dott i øret farlig?
Nyttige lenker