Hjem > H > Hvor Mange Kan Strømme Samtidig På Hbo Max?

Hvor mange kan strømme samtidig på HBO Max?

Ja, i de fleste tilfeller kan medlemmer av husholdningen din logge på HBO Max på forskjellige enheter og se på forskjellige serier samtidig. Ja, du kan ha opptil 5 profiler for barn og voksne i nær familie eller i husholdningen din på kontoen din.

Les mer

Hvordan logge inn på HBO Max?

Slik logger du inn på HBOMax.com:

  1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og velg Logg inn (øverst til høyre).
  2. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn.
  3. Velg profilen din og du er klar til å strømme.
Hvordan få HBO Max på Telia? Jeg har TV fra Telia, kan jeg få HBO Max i TV-abonnementet mitt? Hvis du har TV-abonnement med 50 poeng eller mer, finner du HBO Max i Valgmenyen (40 poeng). Har du i tillegg Bredbånd 750 Mbps eller raskere, kan du legge til HBO Max uten ekstra kostnad, og kan bruke poengene dine til noe annet.

Angående dette, hvordan se hbo på altibox?

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader. Hvordan få tekst på ny Apple TV? Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.

Hvordan laste ned episoder på HBO?

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen. Angående dette, kan man se offline på hbo? Nå kan du se også uten nettilgang.

Selv om HBO Nordic har et lass av gode filmer og TV-serier, er ikke appen det folket liker best med tjenesten, med henholdsvis 2,1 og 2,6 av 5 stjerner fra brukerne i App Store (iOS) og Play butikk (Android).

Kan man laste ned filmer på Mac?

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på Mac

  1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Klikk på Bibliotek-fanen.
  3. Klikk på Filmer eller TV-programmer i sidepanelet.
  4. Hold pekeren over en film eller et TV-program, og klikk deretter på Last ned-knappen. .
Kan man se flere på HBO? Du kan bruke et ubegrenset antall enheter med kontoen din, men du kan bare strømme på et begrenset antall enheter samtidig.

Tilsvarende, hvordan legge til bruker på hbo?

Legge til en profil

  1. Gjør ett av følgende: TV-enhet: Velg profilikonet øverst til venstre.
  2. Velg Bytt profil.
  3. Velg Legg til voksen.
  4. Gjør ett av følgende:
  5. Velg Lagre.

By Thomasine Hujer

Hvor mange kan være innlogget på HBO? :: Hvordan laste ned HBO Max på tv?
Nyttige lenker