Hjem > H > Hvilken Apple Modell Har Jeg?

Hvilken Apple modell har jeg?

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man kjøpe ny fjernkontroll til apple tv?

Du kan også kjøpe en ny fjernkontroll til Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en annen forhandler. Eventuelt kan du finne ut hvordan du bruker en nettverksbasert fjernkontroll med Apple TV. Deretter, hvorfor får jeg ikke tekst på apple tv? Slå på Skjult teksting og SDH

på Apple TV, og velg Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting. Slå på Skjult teksting og SDH (eller bruk tilgjengelighetssnarveien).

Hvordan få tekst på TV Norge?

Seerne som har tekst-TV på TVNorge kan fra og med i dag selv velge om de ønsker å se de norske programmene med eller uten tekst. - Man velger teksting ved å åpne tekst-TV-side 299, forklarer Bergestuen i meldingen. Angående dette, er tekst-tv borte? Digitalt tekst-TV ble imidlertid avviklet 1. februar 2012, mens den analoge versjonen fortsatte som før. Fra 1. januar 2009 ble NRK Tekst-TV reklamefritt.

Dessuten, hvordan få frem tekst på tv?

TVteksting

  1. Gå til kanalen du ønsker.
  2. Trykk OK eller høyre piltast.
  3. Trykk pil ned.
  4. Trykk pil til høyre 4 ganger til "Lyd og Tekst" er markert.
  5. Trykk på Undertekster.
Også, hvordan få undertekst på t we? Undertekster og lyd

☰ eller OPTIONS-knappen på fjernkontrollen. Velg undertekster for å skru de av, på eller sette på teksting for hørselshemmede.

Hvordan få tekst på NRK appen?

Åpne NRK TV-appen og velg ønsket innhold. Kontroller at teksting er aktivert. Om du ikke har teksting aktivert kan dette aktiveres ved å sveipe opp med en finger på styreflaten og velge norsk tekst, eller du kan holde nede Siri-knappen og si «Skru på norsk tekst». Hvordan endre språk på Viaplay Apple TV? Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren.

Derav, hvordan bytte fra svensk til norsk viaplay?

For å se Viaplay fra utlandet skal du bare åpne din VPN, velge hvilket land du vil det skal se ut som du befinner deg i (her velger du Norge) og gå rett videre til Viaplays tjenester. Du får betingelsesløst tilgang. Det er imidlertid ganske mange VPN-tjenester etterhvert.

By Ellita Filoteo

Hvordan leie film på Viaplay på Apple TV? :: Er Apple kundestøtte gratis?
Nyttige lenker