Hjem > E > Er Apple Kundestøtte Gratis?

Er Apple kundestøtte gratis?

Kontakt Apples kundestøtte

Mac, iPhone, iPod, iPad, og Apple TV-kunder som er innenfor dekningsperioden på 90 dager fra kjøpsdatoen, har tilgang til gratis teknisk telefonsupport.

Les mer

Du kan også spørre hvordan få forslag på norsk tastatur?

Trykk på Tastaturinnstillinger, og slå deretter på Forslag. Du kan også gå til Innstillinger > Generelt > Tastatur for å slå Forslag av eller på. Se en fullstendig liste med språk som støtter foreslått tekst. Og et annet spørsmål, hvor mye koster det å ringe apple support? Hva er kostnadsfri kundestøtte? Kostnadsfri maskinvarestøtte omfatter telefonstøtte for grunnleggende konfigurering, installering, montering og tilkobling. Hvis du vil finne ut mer, kan du se informasjonen om kundestøtte som fulgte med Apple-produktet.

Hvordan bytte språk på film på Apple TV?

Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren. Ta dette i betraktning, hvordan få norsk tekst på allente? Hvis det står at programmet skal være tekstet, men det ikke vises noe tekst, kan det skyldes at tekstfunksjonen er slått av på boksen din. Kontroller funksjonen ved å trykke på Options. Deretter velger du undertekst. Her kan du også bytte språk på underteksten og lydsporet, dersom de er tilgjengelige på flere språk.

Ta dette i betraktning, hvordan avslutte apple tv abonnement?

Avslutt et abonnement på Apple TV

  1. Åpne Innstillinger.
  2. Velg Brukere og kontoer, og velg deretter kontoen din.
  3. Velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil administrere, og velg deretter Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt abonnement, er abonnementet allerede avsluttet, og det blir ikke fornyet.
Dessuten, hvordan avslutte apple tv+? Slik avslutter du et abonnement på Apple TV+
  1. Gå til tv.apple.com.
  2. Velg kontosymbolet øverst på siden. (Hvis du ikke ser kontosymbolet, kan du trykke eller klikke på Logg på, og deretter logge på med Apple-ID-en din.)
  3. Velg Innstillinger.
  4. Bla til Abonnementer og velg Administrer.
  5. Velg Avslutt abonnement.

Og et annet spørsmål, hva koster apple tv+?

(1) Apple TV+ er inkludert i tre måneder når du kjøper en Apple-enhet. (2) Et månedsabonnement koster bare kr 59 per måned etter prøveperioden på syv dager. (3) Apple TV+ er inkludert i Apple One, som samler tre andre Apple-tjenester i ett månedsabonnement. Apple One-abonnementer koster fra kr 165 per måned. Hvordan få på stavekontroll? Gå til Word-menyen og klikk Innstillinger > Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende stavekontroll under Stavekontroll i dialogboksen Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende grammatikkontroll under Grammatikk.

Hvordan få av ordliste på iPhone?

Legg til ord i ordlisten

  1. Åpne en app du kan skrive i, for eksempel Gmail eller Keep, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på et område der du kan skrive inn tekst.
  3. Skriv inn ordet du vil legge til.
  4. Trykk på ordet som er understreket i rødt.
  5. Trykk på Legg til i ordlisten.

By Dedric

Hvilken Apple modell har jeg? :: Hvordan endre land på Play Store?
Nyttige lenker