Hjem > H > Hvordan Endre Land På Play Store?

Hvordan endre land på Play Store?

Endre Google Play-landet ditt

  1. Åpne Google Play Butikk-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger Generelt Konto- og enhetsinnstillinger. Land og profiler.
  4. Trykk på landet der du vil legge til en konto.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å legge til en betalingsmåte for det landet.

Les mer

Hvordan få App Store på iPhone?

Hvis du ikke finner App Store

Tilpass innstillingene for Kjøp i iTunes og App Store, og sørg for at du velger «Tillat» for Appinnstallering-innstillingen. App Store skal vises på enheten din igjen. Hvis du fremdeles ikke finner App Store, kan du søke etter den.
Hvordan bytte fra engelsk til norsk Tastatur? Hurtigtast: Trykk på ALT+SKIFT for å bytte mellom tastaturoppsett. er bare et eksempel. Den viser at engelsk er språket for det aktive tastaturoppsettet. Ikonet som faktisk vises på datamaskinen, avhenger av språket til det aktive tastaturoppsettet og Windows-versjonen.

Hvordan bytte språk på telefonen?

Android-telefoner:

Ulike Android-telefoner har ulikt oppsett, men som regel kan man endre språk ved å gå til innstillinger->Generell->Språk og inndata.
Hvordan få Tastatur til å virke på iPad? Slik gjør du det

  1. Sørg for at tastaturet ikke lenger er koblet sammen med noe annet.
  2. På iPad-en, gå inn i "Innstillinger", "Generelt", "Bluetooth" og skru på Bluetooth.
  3. Sørg for at tastaturet er i søkbar modus.

I forhold til dette, hvordan endre språk på tv2 sumo?

Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av. Hva betyr CC på film? Finn ut hvordan du slår på skjult teksting (CC) eller teksting for hørselshemmede (SDH) som standard.

Angående dette, hvordan bytte språk på viaplay?

Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen. Følgelig, hvordan slå av direkteteksting? Endre innstillingene for Direkteteksting

  1. Åpne Innstillinger. på enheten.
  2. Trykk på Lyd. Direkteteksting.
  3. Under Innstillinger kan du se eller endre disse innstillingene: Slå Direkteteksting på eller av. Skjul eller vis stygt språk. Skjul eller vis lydetiketter, for eksempel latter og applaus.

Hvordan legge til tekst på film?

Filmteksting/dubbing. For å aktivere eller deaktivere filmteksting i utenlandske filmer, klikker du på CC-knappen i nedre venstre hjørne av videoavspilleren. For filmer som er tekstet på mange språk, kan det hende du må klikke på CC-knappen og bla gjennom tekstingmenyen for å se om tekster på ditt språk er tilgjengelig

By Durware

Er Apple kundestøtte gratis? :: Hvordan få en tekst lest opp?
Nyttige lenker