Hjem > N > Når Stenger Alkoholservering I Trondheim?

Når stenger alkoholservering i Trondheim?

§1: Åpningstider, jf.

(1) Serveringssteder uten skjenkebevilling kan ha åpent 24 timer i døgnet. (2) Skjenkesteder skal holdes lukket fra kl. 04.00 til kl. 06.00.

Les mer

Man kan også spørre når stenger skjenking?

Skjenketid for alkoholholdig drikk med mindre enn 22 volumprosent alkohol er fra kl. 09.00–01.00 søndag til torsdag. Fredag og lørdag 09.00–02.00. Er det ølsalg på søndager? For det første er øl med alkoholprosent 2,5 eller mindre ikke definert som alkohol i alkohollovens forstand. Handelens Ølsalgsråd (HØR) skriver at lettøl kan selges i butikkens hele åpningstid - også på søndager, hvis det er åpent.

Når slutter ølsalget fredag?

Ølsalg fredag:

Fredag stenger ølsalget 20:00. Det åpner 08:00 fredag morgen.
Og et annet spørsmål, er det alkoholservering på gardermoen? Det betyr at det nå er fritt frem for spisestedene på Oslo Lufthavn å igjen servere alkohol – øl og vin – til sine spisegjester fra lørdag 23. januar. Det samme vil gjelde i de andre flyplasskommunene med lite smitte, og der lokale myndigheter velger å åpne for skjenking igjen.

Når er Gardermoen åpen?

De vanligste oppmøtetidene er: Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang. Folk spør også hvor lenge er taxfree åpent på gardermoen? Taxfree- handelen på Gardermoen holder åpent hele døgnet så lenge det går fly − også ved forsinkelser, både ved reiser innenlands- og utenlands.

Er polet åpent onsdag før skjærtorsdag?

Onsdag 13. april: Åpent til senest kl. 16.00. Skjærtorsdag: Stengt. Også, når stenger ølsalget lørenskog? 08.00–20.00 på hverdager og dagen før Kristi Himmelfartsdag. kl. 08.00–18.00 på dager før søndager og helligdager og på nyttårsaften.

Hvorfor 4 7 prosent?

60 prosent holdt et alkoholinnhold som var høyere enn de lovbestemte 4,7 prosent. Noe av ølet hadde alkoholinnhold på opp i 7 prosent. De sterkeste ble umiddelbart trukket fra butikkene, og bransjen sier det ikke skal være mer igjen av de ulovlig sterke øltypene i butikkene.

By Giltzow

Når stopper skjenking? :: Når selges øl i butikk?
Nyttige lenker