Hjem > N > Når Stenger Butikkene I Bergen Sentrum?

Når stenger butikkene i Bergen sentrum?

BeliggenhetÅpningstider
BackstubeÅpent i dag 08:00 - 21:00 Se alle dager
Baker BrunÅpent i dag 07:00 - 21:00 Se alle dager
Bergen Storsenter TannlegepraksisÅpent i dag 08:00 - 15:30 Se alle dager
Big BiteÅpent i dag 07:00 - 21:00 Se alle dager

Les mer

Når starter søndagsåpne butikker i desember?

Før jul er reglene annerledes: Da åpner loven for at vanlige butikker likevel ikke skal holde hviledagen så hellig som resten av året. Det er de tre søndagene før julaften butikkene kan holde åpent, noe som betyr at fra og med søndag 4. desember, kan alle vanlige butikker åpne dørene for kundene sine. Du kan også spørre hvor lenge har sørlandssenteret oppe? 10:00 - 21:00.

Hva er åpent på søndager i Stavanger?

Firmasøk

  • 7-Eleven Skagen. Skagen 6, 4006 Stavanger (Rogaland)
  • Spar Spannaveien. Spannaveien 148, 5535 Haugesund (Rogaland)
  • Vitusapotek Løven Stavanger. Olav V Gate 11, 4005 Stavanger (Rogaland)
  • Joker Skartveit.
  • Extra Hillevåg.
  • Rema 1000 Lura Lurabyen Shoppingsenter.
  • Joker Kannik.
  • Joker Brustadbua og Bakeri.
Når stenger det på byen? Serveringssteder i boligområder skal holde lukket inne mellom klokken 01:00 og klokken 06:00. Uteserveringer i boligområder skal holde lukket mellom klokken 22:00 og klokken 06:00. Serveringssteder utenfor boligområder skal holde lukket inne mellom klokken 03:30 og klokken 06:00.

Hvor er sentrum i Bergen?

Sentrum er et strøk i Bergen, i bydelen Bergenhus, og grenser mot strøkene Vågsbunnen, Strandsiden, Nøstet, Engen, Sydnes, Nygård og Marken. Strøket sentrum består av området rundt Torgallmenningen og Lille Lungegårdsvann, og omfatter bare mindre deler av det som regnes som byens sentrum. Når har butikkene søndagsåpent før jul? Ifølge helligdagsfredloven skal faste utsalgssteder som selger varer til forbrukere, holde stengt på helligdager. Men i følge lovens §5 kan butikkene likevel holde åpent de tre siste søndagene før julaften mellom kl. 14 og kl. 20.

Når er det søndagsåpent i desember 2021?

De stenger senere om kvelden, og har søndagsåpent de 3 siste søndagene før julaften, dvs. 5., 12. og 19. desember. Så, er søndagsåpne butikker åpne på helligdager? Dette sier loven: Lov om helligdager og helligdagsfred regulerer butikkenes åpningstider. Hovedregelen er at ingen butikker kan holde åpent på søndager. Det er lov til å holde åpent de siste tre dagene før julaften.

Hvor mange jobber på Sørlandssenteret?

– Hvor mange mennesker arbeider på Sørlandssenteret? – Vi er cirka 2000 ansatte og største aktør i Sørlandsparken. Netthandel er en konkurrent og både handel og forbrukeratferd endrer seg. Derfor har vi også i 2021 vært i dialog med politikere for å få dem til å forstå alvoret i situasjonen.

By Gerhardt Anilus

Hva er åpent på søndager Kristiansand? :: Hva skjer i Kristiansand i påsken?
Nyttige lenker