Hjem > N > Når Stenger Servering På Gardermoen?

Når stenger servering på Gardermoen?

For serveringssteder innenfor sikkerhetssonen på Oslo Lufthavn Gardermoen gjelder følgende skjenketider: Alkoholholdig drikk gruppe mindre enn 22 volumprosent kl. 06.00-03.00.

Les mer

I forhold til dette, er det alkoholservering på gardermoen?

Det betyr at det nå er fritt frem for spisestedene på Oslo Lufthavn å igjen servere alkohol – øl og vin – til sine spisegjester fra lørdag 23. januar. Det samme vil gjelde i de andre flyplasskommunene med lite smitte, og der lokale myndigheter velger å åpne for skjenking igjen. Derav, hvem driver taxfree? Travel Retail Norway AS (TRN) er et norsk aksjeselskap som driver tax-free-handel i lufthavner, både i egne butikker og gjennom distribusjon av varer for videresalg.

Hvem eier duty free?

Travel Retail Norway AS (TRN) er Norges ledende operatør av Duty Free, med butikker på OSL Gardermoen, Trondheim Værnes, Bergen Flesland, Stavanger Sola og Kristiansand Kjevik. Selskapet har positiv utvikling, med en omsetning på ca 4 mrd og 1100 medarbeidere. TRN eies av norske Norse-Trade AS og tyske Gebr. Heinemann. Hvor mye kan jeg ta med fra taxfree? Dersom du har vært utenfor Norge i mer enn 24 timer, kan du ta med deg kosmetikk og godteri varer for inntil 6000 norske kroner uten å betale toll og avgifter. Denne verdigrensen er den totale summen på varene du har handlet, inkludert kvotevarene. Alkohol og tobakksvarer er unntatt fra kvotegrensen på 6000 kroner.

Så, kan man kjøpe alkohol på flyplassen?

Avgiftsfritt salg av alkoholholdig drikk kan skje etter tillatelse fra toll- og avgiftsetaten. Tillatelse kan kun gis for salg til reisende på vei til utland fra norske flyplasser eller til reisende som ankommer norske flyplasser fra utland. Hvilke land har taxfree? Tax-free-butikker etter ankomst finnes både i Norge, Australia, Brasil, India, Sveits og en rekke andre land, men er forbudt i EU.

Angående dette, når åpner taxfree på værnes?

Tax Free

Man-fre08:00 - 18:00
LørdagStengt
Søndag14:00 - 19:00
Når ble Fornebu stengt? Oslo lufthavn, Fornebu, var tidligere en sivil og militær lufthavn i Bærum kommune. Lufthavnen ble tatt i bruk 1. juni 1939 og stengte 7. oktober 1998.

Følgelig, når kan man sjekke inn på norwegian?

I Norge, Sverige, Danmark og Finland

  • Innsjekking åpner 2 timer før avgang.
  • Innsjekking stenger 30 minutter før avgang (45 minutter på Arlanda)
  • Boardingen avsluttes 20 minutter før avgang.

By Bobbye Guffey

Hva lønner det seg å kjøpe på taxfree? :: Er det taxfree på innenlandsreiser?
Nyttige lenker