Hjem > N > Når Stopper Skjenking?

Når stopper skjenking?

Skjenking av øl og vin (under 22 volumprosent alkohol) kan ikke skje før kl. 08:00 på hverdager og ikke før kl. 12:00 på søndager, helligdager og høytidsdager.

Les mer

Derav, når stenger ølsalget tirsdag?

08.00 til kl. 18.00. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 15.00. Ta dette i betraktning, hvor lenge er det lov å skjenke? Skjenketid for alkoholholdig drikk med mindre enn 22 volumprosent alkohol er fra kl. 09.00–01.00 søndag til torsdag. Fredag og lørdag 09.00–02.00. Skjenketid for alkoholholdig drikk mellom 22 og 60 volumprosent alkohol er fra kl.

Så, når stenger ølsalget fredag oslo?

Ølsalg dagen før helligdager

Salg av alkoholholdig drikke opptil 4,7 prosent, kan som hovedregel skje mellom 08 og 18 på hverdager. På dager før søn- og helligdager skal salget som hovedregel opphøre klokken 15.
Når må man søke om skjenkebevilling? Du må søke om skjenkebevilling hvis: du leier lokaler, tar betalt for alkohol eller hvis lokalet kun har serveringsbevilling. du skal servere alkohol i et lukket selskap som for eksempel bryllup, jubileum eller interne arrangementer i firmaer.

Ta dette i betraktning, hvilke to hovedtyper skjenkebevillinger finnes?

Det finnes ulike typer skjenkebevilling for enkeltanledninger: Alminnelig bevilling for et enkelt åpent arrangement. Alminnelig bevilling for et lukket selskap. Også, hva slags bevilling kan gjelde for skjenkestedet? for skjenking i egen virksomhet kan gis av kommunen i tillegg til en normal skjenkebevilling. Det stilles ikke ytterligere krav for å inneha en slik utvidet bevilling. Tillatelse til produksjon kan imidlertid kun gis dersom skjenkingen og produksjonen vil utgjøre en del av stedets helhetlige karakter og tilbud.

Hvor lenge varer skjenkestopp?

Skjenkestopp fra klokken 23.00 på steder med skjenkebevilling, og man må senest klokken 23.30 slutte å drikke alkohol på skjenkestedet. Skjenking skal skje ved bordene. Serveringsstedet skal sørge for at alle kan holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære. Hvor lenge kan man kjøpe øl i butikken? Alkoholloven § 3-7 regulerer når det er adgang til å selge alkoholholdig drikk. Av bestemmelsen fremgår det at salg av alkohol med høyst 4,7 volumprosent alkohol kan skje i fra kl. 08.00 til 18.00, og fram til kl. 15.00 dager før søndager og helligdager (med unntak av dagen før Kristi Himmelfartsdag).

Når stenger ølsalget i dag Trondheim?

Mandag – fredagkl. 09.00-20.00
Dager før søndager og helligdager, unntatt dag før Kristi Himmelfartsdagkl. 09.00-18.00
Jul-, påske- og pinseaftenkl. 09.00-15.00

By Zoie Rother

Når stenger ølsalget lørdag meny? :: Når stenger alkoholservering i Trondheim?
Nyttige lenker