Hjem > H > Hvor Skal Man Skrive Vedlegg?

Hvor skal man skrive vedlegg?

Vedleggene skal komme etter litteraturlisten. De skal synliggjøres i innholdsfortegnelsen (Vedlegg), men skal ikke ha kapittelnummer. I teksten henviser du til vedlegg når du omtaler dem. Det skal komme tydelig fram hva du har hentet fra andre og hva som er ditt eget stoff.

Les mer

Hva regnes som et avsnitt?

Et avsnitt i for eksempel en artikkel kan bestå av én eller flere temasetninger, kommentarsetninger og en avsluttende setning eller ytring. Hvordan starte et nytt avsnitt? For å skape en god struktur i hoveddelen er det lurt å starte hvert avsnitt med en temasetning, altså en setning som signaliserer for leseren din hva avsnittet skal handle om.

Hvor mange setninger i et avsnitt?

Avsnittet er en avgrenset enhet i en tekst, gjerne på fem til ti setninger. Setningene i avsnittet skal henge sammen samtidig som avsnittet skal henge sammen avsnittene rundt. Avsnitt kan markeres enten ved å hoppe over en linje eller ved bruk av innrykk. Dessuten, hvordan lagre ved hjelp av tastatur? Hurtigtaster for redigering og lagring

  1. Ctrl+s lagre.
  2. F12 lagre som.
  3. Ctrl+c kopier.
  4. Ctrl+x klipp ut.
  5. Ctrl+v lim inn.
  6. Ctrl+z angre.
  7. Ctrl+y gjentar det siste du gjorde: gjentar det siste du skrev eller angrer angring (!)

Tilsvarende, hva er apa 7?

APA står for American Psychological Association, og er en referansestil som er vanlig innenfor blant annet psykologi, økonomi, pedagogikk, helsefag og realfag. Hvordan lage fin innholdsfortegnelse i Word? Lage innholdsfortegnelsen

  1. Klikk der du vil sette inn innholdsfortegnelsen, vanligvis nær begynnelsen av dokumentet.
  2. Klikk Referanser > Innholdsfortegnelse, og velg deretter en stil for Automatisk innholdsfortegnelse fra listen.

Hva gjør CTRL h?

Hvis du vilTrykk på
Endre teksten til store bokstaver.Ctrl+Shift+A
Skjul den merkede teksten.CTRL+SKIFT+H
Bruk fet formatering.CTRL+B
Hva betyr CTRL v? "klistra in" - tangentkombination som lägger in text eller bild som klippts ur (ctrl-X) eller kopierats (ctrl-C) på ett angett ställe.

I forhold til dette, hvordan endre avstand mellom ord i word?

Merk teksten du vil endre. Klikk på dialogboksvelgeren Skrift på Hjem-fanen, og klikk deretter på Avansert-fanen. Obs!: Hvis du bruker Word 2007, kalles fanen Tegnavstand. Klikk på Utvidet eller Knepet i Avstand-boksen, og angi deretter ønsket avstand i Med-boksen.

By Waneta Grotelueschen

Hvorfor bruker man varmluft? :: Hvordan lage kildeliste med innrykk?
Nyttige lenker