Hjem > H > Hvem Telles Som Student?

Hvem telles som student?

En student er en student/elev/lærling over 18 år som deltar i en godkjent utdanning med rett til lån eller stipend fra Lånekassen.

Les mer

Hvem kan bruke studentrabatt?

Hvem kan få studentrabatt? studerer på heltid ved videregående skole, universitet, høgskole, akademi, krigsskolen og tilsvarende læreinstitusjoner som kvalifiserer til støtte gjennom Lånekassen. Norske utenlandsstudenter får også studentrabatt. Ta dette i betraktning, hva er en utdanningsinstitusjon? Utdanningsinstitusjon betyr omtrent det samme som læreanstalt.

Hvem kan få studentkort?

Utdanningsinstitusjon betyr omtrent det samme som læreanstalt. Kan man bruke skolebevis som legitimasjon? De fleste butikker godtar nok i hvert fall disse dokumentene som gyldig legitimasjon, selv om det kan forekomme at noen er strengere. Skolebevis vil sjelden være regnet som gyldig legitimasjon for annet enn at du er elev/student ved den skolen du har skolebevis fra.

Hvordan få studentrabatt Eplehuset?

Studentrabatten gjelder for alle som er 16 år eller eldre. Gyldig dokumentasjon for studenter er enten studentbevis med gyldig datering (inneværende semester) eller stemplet dokumentasjon fra skolen om at du er elev/student, samt legitimasjon med bilde. Hvilken Mac er best for studenter? MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme.

Hvor lenge har man en Mac?

De fleste pleier å være enige om at en iMac vil vare et år alt fra seks til åtte år. Og et annet spørsmål, hvordan skrive ikke fullført utdanning på cv? Avbrutt utdanning - Hvis du begynte på en utdannelse eller et kurs som du ikke fullførte, bør du bare nevne det hvis erfaringen er relevant for stillingen.

Hvilken grad har man etter videregående?

Videregående skole i Norge

Alle har rett til tre års videregående opplæring tatt ut over en femårsperiode. Denne utdanningen fører fram til studiekompetanse eller yrkeskompetanse. Elever som tar yrkesfaglig utdanning, kan skaffe seg generell studiekompetanse ved å ta påbygging til generell studiekompetanse.

By Bor

Hvilken videregående bør jeg velge? :: Hvilke TV skal man velge?
Nyttige lenker