Hjem > H > Hvordan Så Peonvalmue?

Hvordan så Peonvalmue?

Så eller plant dem ut et sted i full sol og med godt drenert jord. De klarer seg på skrinne og næringsfattige jordtyper også. Personlig ville jeg sådd dem i minidrivhuset vårt, i april, og priklet dem ut en varm regnværsdag. Pass på å avherde dem før du setter dem ut i full sol.

Les mer

Hvordan plante blomkarse frø?

Så fra frø

Sås direkte ute på vokseplassen når det er varmt nok ute. Så enkelt som å bare strø litt frø utover jordoverflaten og dekke med 1 cm jord. Frøene spirer når de har gode nok temperaturer. Helt ærlig så gjør jeg egentlig ingenting mer med plantene da de bare spirer og vokser fint selv.
Du kan også spørre når høste frø av blomkarse? Plukk inn frøene før frosten kommer. Frosten vil nemlig skade frøene, og de vil miste spireevnen. Frøene til blomkarsen henger i klaser nedover kassen, og er store.

Hvordan tørke agurkurt?

Blomstene og hele urten samles inn i begynnelsen av blomstringstiden. Det innsamlete materialet bres ut i et tynt sjikt og tørkes ved 35'C. Det tørker temmelig langsomt. Agurkurt og -blomster oppbevares i tette krukker og beskyttet mot lys og fuktighet. Hvordan så kornblomst? For kultivering: Så tynt i fuktet så jord. Plant om til 3-5 planter/potte når plantene er store nok til å håndteres. Still lyst og svalt.

Derav, hva kan vintersås?

Grønnsaker som kan være gode å vinterså

Prøv deg gjerne med spinat, asiatisk kål, portulakk, gulrot, pastinakk, redikk, ulike sorter salat som for eksempel ruccola, dill, gressløk eller ulike sorters kål og salatløk.
Hva kan man så tidlig? Meld deg inn i Huseierne og få bladet rett hjem fem ganger i året – samt en rekke andre fordeler og rabatter!

  • Ikke for tidlig. Det er flere ting du kan begynne med innendørs allerede nå.
  • Tomat, agurk og paprika.
  • Barnas favoritter.
  • Gulrot.
  • Tomat.
  • Potet.
  • Agurk.
  • Salat.

Dessuten, hva kan sås i mars?

Nå i mars når vinteren går mot slutten, kan du begynne å så de første grønnsakene. Reddik, kål, salat, erter, spinat, bladbete og hvit reddik er egnet for såing i lave temperaturer. Hvis du har et lite drivhus eller glassbeskyttelse til plantene, kan du dyrke fennikel, brokkoli, blomkål og andre kålvarianter. Hva sår vi i januar? Dette sår vi i januar. I spirebrett har vi sådd dill, kruspersille, bataviasalat, rødbete (bare for å spise bladene i salater), reddiker, pak choi og spinat. I tillegg har vi bredsådd litt ruccola og brønnkarse i små plastbakker. Litt pussig å forkultivere ruccola, kanskje.

Også, hvordan dyrke ringblomst?

Du kan så i potter, melkekartonger, gamle isbokser, plastkopper eller hva du har tilgjengelig. Følg anvisningen på pakken for hvilken jord som skal brukes og hvordan frøene skal behandles. De gule ringblomstene er faktisk spiselige!

By Stevy

Er hjerterytmeforstyrrelse farlig? :: Når kan Ringblomst plantes ut?
Nyttige lenker