Hjem > H > Hvor Kan Google Pay Brukes?

Hvor kan Google Pay brukes?

Google Pay kan brukes uten Google Pay-appen. Ønsker du å legge til flere kort, anbefaler vi deg å laste ned appen. Hvor betaler jeg med Google Pay? Du kan betale med Android-telefonen din på alle brukersteder der kontaktløs betaling aksepteres.

Les mer

Man kan også spørre når får dnb apple pay?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Benjamin Kristoffer Golding i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år. I forhold til dette, hvordan bruke mobilen som bankkort? Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Kan man betale med Vipps på Kiwi?

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag. Så, kan man betale med vipps på meny? Kan betale med Vipps

- Vi har også fått ordnet det slik at vi kan fjerne OK-kravet på mindre betalinger, som vi er veldig fornøyde med. Nå skal vi bare få på plass det tekniske i alle butikkene våre, så om ikke lenge slipper kundene våre også det ekstra tastetrykket, sier Calle Hägg, PR- kommunikasjonssjef i Rema 1000.

Deretter, hvordan betale med lommebok?

Fyll på et kort med digitale penger

  1. Trykk på kortet med digitale penger i Lommebok-appen.
  2. Trykk på Fyll på penger.
  3. Velg beløpet du ønsker å overføre til kortet, og trykk på Legg til.
  4. Velg kortet du ønsker å betale med, og fullfør transaksjonen med Face ID eller Touch ID.
Hvordan bruke bankkort på iPhone? Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID
  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

Hvordan betaler man med kort på iPhone?

Du kan bruke Apple Pay til å betale på nettet i Safari2,3 eller i apper, der du ser Apple Pay som betalingsalternativ.

  1. Trykk på Apple Pay-knappen eller velg Apple Pay som betalingsmåte.
  2. Hvis du vil betale med et annet kort, trykker du på Neste-knappen eller Utvid meny-knappen ved siden av standardkortet ditt.
Du kan også spørre hvor fungerer garmin pay? Garmin Pay fungerer overalt der du kan bruke kontaktløs betaling. Antall butikker og kjeder med kontaktløs betaling øker kontinuerlig. Du kan bruke Garmin Pay med alle typer Visa-kort fra Sparebanken Sør, fra lommepengekortet til kredittkortet vårt.

Hvem støtter Apple Pay i Norge?

De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand.

By Oswal Bohland

Hvordan kontakter jeg Netflix? :: Når kommer PostNord?
Nyttige lenker