Hjem > H > Hvordan Bestille Pin-Koder?

Hvordan bestille PIN-koder?

PIN-kodebrev kan bestilles fra det året du fyller 13.

  1. Gå til PIN-kodebestilling.
  2. Skriv inn fødselsnummer eller D-nummer. Klikk "Bestill PIN-koder"
  3. Du vil da få en bekreftelse i bildet at ett nytt PIN-kodebrev er bestilt.

Les mer

Hvordan få BankID på mobil?

Med din mobil

  1. Logg inn i nettbanken din med BankID e.l.
  2. Aktivér BankID på mobil. I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter og BankID på mobil er klar til bruk med det samme.
Følgelig, kan man ha bankid fra flere banker? Du kan få BankID fra alle banker du har et kundeforhold i. Én og samme BankID kan imidlertid brukes på tvers av bankene og andre brukersteder.

Hvordan logge inn på helsenorge uten BankID?

Dersom du ikkje har BankID, vil du få ei feilmelding når du prøver å logge inn.

  1. Kodebrikka lagar du eingongskodar med, for å logge inn i nettbanken og betale rekningar.
  2. BankID er eit elektronisk sertifikat, og må ikkje forvekslast med kodebrikka.
Derav, hva er bankid? BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. I den fysiske verden identifiserer du deg med pass, førerkort eller bankkort. I den elektroniske verden kan du bruke din BankID for å bekrefte hvem du er.

I forhold til dette, hvordan få bankid uten brikke?

Mange ønsker en løsning uten kodebrikke. Da kan man aktivere BankID på mobil fra nettbanken eller benytte en engangskode-app dersom banken har det. Også, hva er nettbankpassord? Nettbankpassord er ditt personlige passord som brukes til innlogging eller signering med kodekort eller engangspassord fra SMS.

Hvor mye koster BankID?

Å bruke vanlig BankID med kodebrikke eller app koster ingenting. Noen teleoperatører tar betalt for BankID på mobil, fordi denne tjenesten er knyttet til SIM-kortet på mobilen din. Tilsvarende, er bankid privat? BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. I den fysiske verden identifiserer du deg med pass, førerkort eller bankkort. I den elektroniske verden kan du bruke din BankID for å bekrefte hvem du er.

Kan utenlandsk statsborger få BankID?

For å få BankID kreves f. eks. som hovedregel at man legger frem gyldig norsk pass, dokumenter likestilt med norsk pass, eller utenlandsk pass.

By Croom

Hvordan fungerer tax free? :: Hvordan kan jeg få MinID?
Nyttige lenker