Hjem > K > Kan Man Ta Ut Trumf-Bonus I Butikk?

Kan man ta ut Trumf-bonus i butikk?

Nei, du kan ikke ta ut bonus i butikk i form av kontanter, men du kan overføre den til din bankkonto og gjøre et uttak i en minibank.

Les mer

Følgelig, hvordan få trumf-bonus på bankkort?

Du vil imidlertid få Trumf-bonus når du betaler med et kredittkort dersom du i tillegg scanner et Trumf-kort ved betaling. Dette gjelder ikke hos Esso. Du kan imidlertid spare Trumf-bonus med kredittkortene Trumf Visa, Shell MasterCard og St1 MasterCard. Hvordan bruker man Trumf? Alt du trenger å gjøre for å bruke din bonus som betaling i butikk er å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen. Neste gang du eller noen i ditt Trumf-medlemskap handler med et Trumf-registrert kort, blir bonusen trukket fra kjøpsbeløpet.

Deretter, hva koster trumf kort?

Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort. Tilsvarende, hvordan få ut kiwi bonus? Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver. Neste gang du (eller andre du deler Trumf-medlemskap med) skal betale i butikken med et bankkort som er registrert på medlemskapet ditt, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen kan du velge å benytte bonusuttaket som betaling.

Hva er forskjell på KIWI PLUSS og Trumf?

Med KIWI PLUSS får du de samme fordelene som som Trumf, men i tillegg 15% prosent på frukt og grønt. Andre fordeler er Kiwi bleieavtale, Kiwi huskeliste appen og Kiwi Bursdagsklubb. Det er helt gratis å være både Trumf og Kiwi Pluss medlem. Også, hva er kiwi pluss bonus? Med KIWI PLUSS får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere. Ei krone her og ei krone der – slikt blir det penger av.

Følgelig, hvordan sjekke saldo på trumfkort?

Har du fått med deg at Trumf har en app? I Trumf-appen kan du holde deg oppdatert på din Trumf-saldo og bruke oppspart Trumf-bonus når og hvordan du vil. Du kan også laste ned digitale kvitteringer og få spennende innsikt i ditt kosthold og klimaavtrykk. Kan man ha to kort på Trumf? Nå kan Trumf Visa-kunder dele sin kredittramme med inntil 3 familiemedlemmer.

Følgelig, hva er viatrumf?

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem.

By Glory

Hvor kan man jobbe i arbeidsuka? :: Når er det trippeltrumf i 2021?
Nyttige lenker