Hjem > H > Har Talkmore Butikk?

Har Talkmore butikk?

Kom fort i gang - hent SIM-kort i butikk! Nå kan du velge å hente SIM-kort i butikk, slik at du raskt får tilgang til kortet, og mer fleksibilitet når du vil aktivere det. Du kan hente det når du vil, hos Narvesen, 7-Eleven eller YX/7-Eleven.

Les mer

Dessuten, hva er enjoymore talkmore?

Enjoymore er Talkmores fordelesprogram. Du melder deg enkelt inn i Enjoymore i Talkmore-appen, og det er helt gratis! Har du ikke appen, kan du laste den ned her. Med Enjoymore får du 5% av det du betaler i faste avgifter tilbake i form av «Morepoints», som du kan bruke på å kjøpe ekstra datapakker. Man kan også spørre er talkmore det samme som telenor? Talkmore er et tidligere selvstendig norsk mobilselskap som ble etablert i 2004, og i 2007 ble selskapet en del av Telenor Group. Talkmore er leverandør av mobiltelefoni og mobilt bredbånd og har sitt hovedkontor på Helsfyr i Oslo.

Hvorfor er Talkmore billigere enn Telenor?

Som en av de «små» leverandørene, er Talkmore en prisutfordrer til de store norske mobilgigantene som før var Telenor, men nå også Telia. Talkmore er derimot eid av Telenor, så da får du dekning fra samme nettverk, bare alt sammen for vesentlig lavere priser. Man kan også spørre hva koster talkmore familie? For hele familien. 3 GB 329,–/mnd.

Kan man kjøpe kontantkort i butikk?

Det er dessuten fullt mulig å kjøpe kontantkort over disk. De store mobiloperatørene selger kontantkortene sine i dagligvarebutikker, i kiosker og på bensinstasjoner. Telenor samarbeider også med noen banker om å selge kontantkort i minibanker. Så, hvor kan man hente sim-kort? Du kan hente SIM-kortet umiddelbart på Narvesen, 7- Eleven, XY/7-Eleven, eller velge å få kortet tilsendt i posten (5-9 virkedager) HUSK! Posten leverer annenhver virkedag. SIM-kortet støtter BankID og kan tilpasses i størrelse til å passe alle telefoner.

Hvor mye koster det å kjøpe sim-kort?

TypePris
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Purregebyr***35,-
Hvilket Nett har du som Talkmore kunde? Nett og dekning

Talkmore er ett av flere mobilselskaper som baserer tjenestene sine på nettet til Telenor. Det er Telenor som har det best utviklede mobilnettet i Norge. Dekningskartet for Telenor-nettet i Norge finner du her.

Derav, har talkmore bindingstid?

Dersom du skifter i starten av en måned så krever de betaling ut hele måneden. Du betaler da dobbel avgift i nesten en hel mnd, inntekter uten utgifter for Talkmore. Dette er reelt sett en skjult bindingstid og hindrer konkurranse.

By Ramin

Hva mener vi med Tekstbinding? :: Hva er et skriftspråk?
Nyttige lenker