Hjem > H > Hvordan Få Tomme Tegn?

Hvordan få tomme tegn?

Visste du at tegnet som sitter over 2-tallet på tastaturet ditt egentlig er et tomme-tegn? Hvis du for eksempel skal angi størrelsen på en TV-skjerm, kan du bruke tegnet. Din nye TV er for eksempel 50". Mange bruker også tegnet når de skal sitere noen, eller når de skal etterligne lyder eller utrop.

Les mer

Hvordan bruke paragraftegn?

Paragraftegnet brukes bare foran numeriske tall. Det skal være mellomrom mellom paragraftegnet og tallet. Bruk helst hardt mellomrom, så unngår du at paragraftegn og tall havner på hver sin linje ved orddeling. Dersom tallet skrives med bokstaver, skal ikke paragraftegnet brukes. Dessuten, hvordan henvise til paragrafer? Det henvises til lovbestemmelser ved bruk av paragraftegnet «§». Det skal være mellomrom etter paragraftegnet. I lovhenvisninger med korttittel brukes ikke genitivsform. Det kan vises til flere paragrafer med to paragraftegn, uten mellomrom.

Deretter, hva betyr to paragrafer?

Det brukes ofte med avsnittstegnet alinea (¶), som påpeker bestemt paragraf innenfor en lov. Er paragraftegnet fordoblet, som i §§, leses det som flertallig «paragrafer» (for eksempel §§ 13–21). Paragraftegnet opprinnelse er fra det latinske signum sectionis). Hva betyr likhetstegnet? Likhetstegn er symbolet =, som i matematikken angir at det som står til venstre for tegnet, har samme verdi som det som står på høyre side. Symbolet ble innført på 1500-tallet av engelskmannen R. Recorde (1510–1558), som begrunnet det med at «ingenting er så likt hverandre som to parallelle linjer».

Man kan også spørre hva betyr krokodilletegn med strek under?

x ≠ y betyr x og y ikke representerer samme ting eller verdi. x + y, tegnet forklarer at noe skal legges sammen. Hva betyr trekant i matte? Liten bokstav δ brukes som symbol for: Et infinitesimal endring i funksjonsargumentets verdi i matematikk og fysikk.

Hvordan sette inn opphøyde tall i Word?

Slik går du frem for å heve eller senke skrift i Word:

Merk tegnet du vil ha hevet. Velg Skrift i Format-menyen. Avkryss hevet (superscript) eller senket (subscript). I nyere versjoner av Word finner du hevet og senket skrift under fanen Hjem på båndet.
Hvordan opphøye på tastatur? shift og dette tegnet ^ .. til venstre for min enter.

Og et annet spørsmål, hva betyr opphøyd i 2?

En potens er et tall ganget med seg selv et bestemt antall ganger. 23 er for eksempel 2 ganget med seg selv 3 ganger, altså 2⋅2⋅2.

By Cohlier Probus

Hva kan man gjøre med spoofing? :: Hvordan få tyske bokstaver på tastaturet?
Nyttige lenker