Hjem > N > Når Er Det Vanlig Å Få Sitt Første Kyss?

Når er det vanlig å få sitt første kyss?

Det er ikke et fasitsvar på når det er vanlig å ha hatt sitt første kyss! Det viktigste er at man føler seg trygg på den man kysser med, og at man har lyst selv. Sånn sett bør man kanskje bare vente til det rette tidspunktet kommer, framfor å tvinge fram et kyss med noen man ikke liker.

Les mer

Hvordan vite når man skal kysse?

For eksempel et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lengre mer lidenskapelig møte mellom to munner. Setter du opp intensiteten med en lang rekke kyss, hvor munnene nesten ikke skilles fra hverandre, kalles det klining. Du kan også spørre hva skjer når man kliner? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Følgelig, hva er et godt kyss?

Når du skal åpne munnen for å kysse noen, bør du ikke la tungen din sprette ut. Her er det viktig å ha den rette taktikken. Hold tungen pent inne i munnen, til leppene deres møtes. Ikke gap over den du skal kysse, men åpne munnen like mye som din partner åpner sin, og la leppene deres møtes sakte. Du kan også spørre når er det greit å kysse? Det er vanskelig å si generelt om man bør kysse på første date eller ikke. Dette vil komme ann på forskjellige faktorer, som kjemien, hvor dere er og om anledningen byr seg. Som en hovedregel kan man si at det absolutt er lov å gå for kysset på første date, men at det som nevnt ikke er noen forventning om at det skjer.

Man kan også spørre hvordan ta initiativ til første kyss?

Tro det eller ei, men gutta er faktisk like forvirret som oss når det kommer til å ta initiativet til det første kysset, skal vi tro Morse. Hun foreslår at det beste er å følge magefølelsen, og ta sjansen når den byr seg. Len deg mot ham, kyss ham, og trekk deg deretter litt tilbake for å se reaksjonen hans. Hvordan blir man flink til å kysse? Tips for å bli en bedre kysser

  1. Gå sakte. Ta deg tid til å komme nærmere og navigere leppene til partneren din.
  2. Ta pauser.
  3. Ta deg tid til å puste nær leppene deres, men ikke kyss partneren din direkte.
  4. Beføl.
  5. Småbit.
  6. Slipp deg løs.
  7. Prøv å variere tempoet for å forhindre kjedsomhet og monotoni.
  8. Bruk tungen.

Folk spør også hvordan er det og tungekysse?

Om du vil tungekysse, kan du begynne med å bruke tunga forsiktig samtidig som du suger forsiktig på over- eller underleppen til den andre. Etter hvert kan du føre tungen forsiktig inn i munnen på den du kysser. Da skal din tunge være myk og møte den andres myke tunge. Så kan tungene leke forsiktig med hverandre. Hvordan føles det å kysse? Ved intens kyssing fylles leppene med blod, og de kan bli hovne og røde. – Det som skjer når man stimulerer en erogen sone, er det samme som skjer ved berøring av hele kroppen. Det frigjøres endorfiner og hormoner som øker velværefølelsen – man blir rett og slett lykkeligere.

I forhold til dette, er det deilig å kline?

Svar: Infeksjoner kan smitte gjennom klining, men da er den ene syk fra før av. Vanlige munnhulebakterier gir ikke risiko for smitte og generelt sett er det ikke farlig å kline. De sykdommer som kan overføres gjennom kyss er infeksjoner som gjerne smitter lett uansett.

By Amalle

Hvor lenge er det vanlig å kline? :: Hvor mye koster kasko forsikring?
Nyttige lenker