Hjem > H > Hvor Mange Tegn I En Mms?

Hvor mange tegn i en MMS?

Multimediemeldinger – MMS

MMS-meldinger (Multimedia Messaging Service) kan inneholde ubegrenset med tekst pluss et bilde, en lysbildevisning, en video eller en lydfil.

Les mer

Folk spør også hvordan sette hjerte ved melding?

(kjærlighet) i meldingene dine. Hold pekeren over en chatmelding, og velg reaksjonen som passer for deg. Den valgte reaksjonen vises rett over meldingen. Tilsvarende, hvordan lese sms uten telefon? Mine Meldinger

  1. Du har tilgang til meldingene dine fra både PC/Mac og nettbrett.
  2. Du kan sende og motta SMS/MMS selv om du har glemt mobilen hjemme, eller gått tom for strøm.
  3. Du kan bruke vanlig tastatur til å skrive.

Du kan også spørre hva er chat funksjoner?

Hva er chattefunksjoner? Når du bruker chattefunksjonene, blir meldingene dine sendt med RCS-protokollen (Rich Communication Services) via Wi-Fi og mobildata. Chattefunksjonene blir bare slått på når alle deltakerne i en samtale har chattefunksjoner. Kan andre lese mine SMS? SMS-tjeneste allerede startet

Og fremgangmåten er ganske enkel: Send kodeordet «kopi» med det nummeret du ønsker overvåket til 2210, eksempelvis «kopi 12334678». Du vil da få en kopi av de tre siste meldingene som er sendt eller mottatt av telefonnummeret du skrev. Tjenesten koster 6 kroner.

Dessuten, hvorfor får jeg sms spam?

Søppelmeldinger er uoppfordrede og uønskede meldinger. Vanligvis kommer ikke søppel-SMS fra en annen telefon. De kommer hovedsakelig fra en datamaskin og sendes til telefonen din via en e-postadresse eller direktemeldinger. Siden de sendes på nett, er det enkelt for svindlere å sende dem. Ta dette i betraktning, hva betyr smart telefon? En smarttelefon er en avansert mobil enhet som kombinerer funksjonalitet fra en mobiltelefon og en datamaskin sammen med et mobilt operativsystem.

Du kan også spørre når ble mobil funnet opp?

Denne uken er det faktisk 100 år siden den første mobilen ble oppfunnet. 12. mai 1908 klarte nemlig en smart amerikansk bonde med navnet Nathan Stubblefield å få patent på verdens første "mobiltelefon". Og et annet spørsmål, når kom den første telefonen med internett? Mobiltelefoner har eksistert siden midten av 1950-årene, og det første mobiltelefonnettet i Norge ble opprettet i 1966. Det var likevel ikke før GSM-nettet kom i 1993 at mobile telefonapparater begynte å få en overkommelig pris og størrelse for de fleste.

Hva betyr det idk?

I don't know = Jeg vet ikke.

By Sollie Simm

Når ble iPhone 12 lansert? :: Hva er SMS forkortelse for?
Nyttige lenker