Hjem > H > Hvem Eier Storo Senter?

Hvem eier Storo senter?

Storo Storsenter er et kjøpesenter som ligger sentralt på Storo og Nydalen i bydel Sagene i Oslo, og har rundt 130 butikker fordelt på 56 000 m². Storo Storsenter eies av Olav Thon Gruppen som eier 98 kjøpesentre i Norge, bl. a. Sandvika Storsenter og Ski Storsenter.

Les mer

Så, hvem eier sandvika storsenter?

Senteret er dermed Norges største kjøpesenter 2019 målt i omsetning. Sandvika Storsenter er eid av Olav Thon Gruppen, og har rundt 7 millioner besøkende årlig. Kjøpesenteret omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2019. Olav Thon Gruppen eier og forvalter 9 av de 10 største kjøpesentrene i Norge basert på omsetning. Man kan også spørre hvor stor er sandvika? Byen Sandvika er (pr. februar 2020) ikke geografisk avgrenset, og det er derfor vanskelig å fastsette byens eksakte innbyggertall og areal. SSB oppgir 115 543 innbyggere fra Bærum som tilhørte dette tettstedet per 1. januar 2021.

Og et annet spørsmål, når ble sandvika by?

Det første tettstedet i Bærum vokste fram rundt Bærums Verk og jernproduksjonen. Sandvika var samferdselsknutepunktet som etterhvert ble administrasjonssenter og fikk bystatus i 2003. Hva er det største kjøpesenteret i Norge? Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Lagunen Storsenter hadde en omsetning på 3,9 milliarder kroner i 2021, som er en økning på 11 prosent målt mot 2020.

Hvor ligger Storo?

Storo er et bolig- og næringsstrøk helt nord i bydel Sagene i Oslo (det regnes som ytre, og ikke indre by). Deler av stedet ligger også i Bydel Nordre Aker. Ta dette i betraktning, hva er verdens største kjøpesenter? Dubai Mall er verdens største kjøpesenter. Arealet tilsvarer 50 fotballbaner og huser intet mindre enn 1 200 butikker. På senteret finner du også et dinosaurskjelett, et akvarium, en innendørs skøytebane og en gigantisk kino.

Derav, er sørlandssenteret norges største kjøpesenter?

Sørlandssenteret er et av Norges største kjøpesentre i areal med 148 butikker på hele 112 000 kvm. Vi har en rekke spennende forretninger innen alle bransjer. Flere av disse er internasjonale handelskonsepter som har valgt Sørlandssenteret som første etablering i regionen. Hvor mange kvadratmeter er Sandvika Storsenter? Senteret eies av Olav Thon Gruppen. Sandvika Storsenter åpnet i 1993, og ble senere utvidet i 1997 og i 2007 til å omfatte 60 000 kvm. med shopping, helse og mat.

Hva er Bærum kjent for?

Bærum har to middelalderkirker; Haslum kirke og Tanum kirke, som begge er steinkirker fra 1100-tallet. Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden er kommunens tusenårssted. Norsk Films atelier ligger på Jar. Bærums Verk er tidligere jernverk med særpreget bygningsmiljø fra 1700–1800-tallet i Lommedalen.

By Suellen Gori

Når ble Aker Brygge bygget? :: Hva kaller man folk fra Grimstad?
Nyttige lenker