Hjem > N > Når Begynte Mennesker Å Kysse?

Når begynte mennesker å kysse?

Det første skriftlege dokumentet vi har som nemner kyssing er så gammalt som 3500 år gammalt, nemleg i Sanskrit-tekster frå India, grunnlaget for hinduismen. Sjølv om ikkje kyss direkte er nemnd, er det tydeleg kyss som blir skildra når vi les om «slikking» og om å «drikke fukt frå leppene».

Les mer

Hvordan bli god til å tungekysse?

Om du vil tungekysse, kan du begynne med å bruke tunga forsiktig samtidig som du suger forsiktig på over- eller underleppen til den andre. Etter hvert kan du føre tungen forsiktig inn i munnen på den du kysser. Da skal din tunge være myk og møte den andres myke tunge. Så kan tungene leke forsiktig med hverandre. Tilsvarende, hva betyr å kysse? Kyss er å berøre en person eller en gjenstand forsiktig med leppene, særlig en annen persons lepper, men også for eksempel kinn eller hånd. Kyssing betraktes som et uttrykk for ømhet og hengivenhet, kjærlighet eller respekt og underkastelse.

Hvorfor er det så godt å kysse?

Flere kyss gir mer tilfredshet

Oksytosin har blitt døpt kjærlighetshormonet fordi det skaper en følelse av samhørighet, tillit og kjærlighet mellom mennesker når det frigis i hjernen, for eksempel når vi kysser. – Det er en sammenheng mellom hyppigheten av kyss og tilfredsheten i forholdet, forteller Wlodarski.
Også, hva skjer når man kliner? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Angående dette, hvor lenge er det normalt å kline?

Det er veldig stor forskjell på hvor lenge det er vanlig å kline. Noen kan kline veldig lenge, mens andre ikke kliner så lenge. Noen par stopper å kline, tar en pause, før de fortsetter igjen. Man kan også spørre hvordan bli bedre til å kline? Tips for å bli en bedre kysser

  1. Gå sakte. Ta deg tid til å komme nærmere og navigere leppene til partneren din.
  2. Ta pauser.
  3. Ta deg tid til å puste nær leppene deres, men ikke kyss partneren din direkte.
  4. Beføl.
  5. Småbit.
  6. Slipp deg løs.
  7. Prøv å variere tempoet for å forhindre kjedsomhet og monotoni.
  8. Bruk tungen.

Du kan også spørre hvordan kline med tunge?

Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper. Vil han kysse så gjør han det samme. Møter han tungespissen din med sin så kan dere leke litt med tungene og rulle de rundt hverandre. Ikke for vått, ikke for tørt ogakkurat passe mykt. Hvordan gå frem for å kysse? Kyss

  1. Behold øyekontakten. Utfordre deg selv og hold blikket hens litt lenger enn hva som egentlig føles «normalt».
  2. Vær tydelig med komplimenter.
  3. Legg hodet ditt på skulderen hens.
  4. Legg armen din rundt personen.
  5. Kyss hen på kinnet.
  6. Hold deg nærme etter en klem.
  7. Fortell hen hva du føler.

Hvordan kysser vi?

Et kyss kan være så mangt, alt fra lette kyss med lukket munn til dype tungekyss. Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper. Vil han kysse så gjør han det samme. Møter han tungespissen din med sin så kan dere leke litt med tungene og rulle de rundt hverandre.

By Alejoa Piertraccini

Hva betyr det når noen kysser deg i pannen? :: Hvem innførte Reform 94?
Nyttige lenker