Hjem > H > Hvordan Å Resette Apple Watch?

Hvordan å resette Apple Watch?

Slett Apple Watch og innstillinger

  1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch.
  2. Velg Generelt > Nullstill, og trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger, og oppgi koden. Hvis du har en Apple Watch med mobilfunksjonalitet, får du to alternativer – Slett alt og Slett alt og behold abonnement.

Les mer

Kan ikke opprette konto Apple-ID?

Hvis du ser meldingen «Kunne ikke opprette Apple-ID», betyr det at du har overskredet antallet nye Apple-ID-er du kan konfigurere med iCloud, på én enkelt enhet på ett år. Deretter, hvordan koble mobil til apple watch? Slå på Apple Watch ved å holde inne sideknappen til du ser Apple-logoen. Hold iPhonen i nærheten av Apple Watch, vent til Apple Watch-sammenkoblingsskjermen vises på iPhonen, og trykk deretter på Fortsett. Eller åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på Koble sammen med ny klokke.

Hvor skriver jeg inn verifiseringskoden?

Få en tekstmelding eller telefonoppringning

  1. Klikk på Fikk du ingen verifiseringskode? på påloggingsskjermen.
  2. Velg å få koden sendt til det godkjente telefonnummeret ditt.
  3. Du får en tekstmelding eller telefonoppringning fra Apple med verifiseringskoden.
  4. Skriv inn koden på den andre enheten for å fullføre påloggingen.
Hva er Totrinnsverifisering? Med totrinnsbekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Totrinnsbekreftelse gjør kontoen din sikrere fordi det hindrer andre å logge inn på din konto, selv om uvedkommende kjenner til ditt passord.

Deretter, hvordan fjerne aktiveringslås apple watch?

Slik fjerner du Aktiveringslås

  1. Gå til www.iCloud.com/find.
  2. Logg på med Apple-ID og passord.
  3. Klikk på Alle enheter øverst.
  4. Velg enheten du vil fjerne fra iCloud.
  5. Klikk på Fjern fra konto.
Hva er Aktiveringslås på Apple Watch? inkluderer en funksjon som kalles Aktiveringslås og som er laget for å hindre at noen bruker din Apple Watch hvis du mister den eller den blir stjålet. Dette kan bidra til å sikre enheten selv om den havner i feil hender, og det kan øke sjansene for at du får den tilbake.

Så, hvordan starte apple watch på nytt?

Tving Apple Watch til å starte på nytt

Hvis du vil tvinge Apple Watch til å starte på nytt, holder du inne sideknappen og Digital Crown samtidig i minst ti sekunder til Apple-logoen vises.
Man kan også spørre hvorfor kan jeg ikke logge på apple-id? Hvis du får en melding om at Apple-ID-en din er låst eller deaktivert. Hvis du eller noen andre oppgir passordet ditt, svaret på sikkerhetsspørsmålet ditt eller annen kontoinformasjon feil for mange ganger, blir Apple-ID-en automatisk låst for å verne om sikkerheten din, og du får ikke logget på noen Apple-tjenester.

Tilsvarende, hvorfor kan jeg ikke logge av apple-id?

Hvis kontoen din er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker

«Apple-ID-en er deaktivert av hensyn til sikkerhet» «Du kan ikke logge på fordi kontoen ble deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker» «Apple-ID-en er låst av hensyn til sikkerhet»

By Amadus Nickle

Hvorfor stopper alle apper? :: Hvorfor kommer jeg ikke på nett?
Nyttige lenker