Hjem > H > Hvorfor Stopper Alle Apper?

Hvorfor stopper alle apper?

Hvis du opplever og irriterer deg over at enkelte Android-apper krasjer, er du ikke alene. Problemene skyldes en feil med Android System WebView, en systemkomponent som gjør at Android-apper kan vise nettinnhold.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvorfor virker ikke los appen?

Dette skyldes at det ligger gamle informasjonskapsler eller lagrede filer i appen. Man kan løse dette ved å slette disse i nettleseren på mobilen. Hvordan dette gjøres avhenger av hvilken mobil du har - nedenfor finner du en fremgangsmåte for iOS og for Android. Ta dette i betraktning, hvorfor fungerer ikke google maps? Tøm bufferen og slett dataene i appen

på Android-enheten. Trykk på Apper og varsler. Følg fremgangsmåten på enheten for å finne Google Maps-appen. Når du har valgt appen, skal lagrings- og bufringsalternativene vises.

Angående dette, hvordan slå av nfc på huawei?

NFC slås automatisk på når du åpner Lommebok.

For å deaktivere denne funksjonen, åpne Innstillinger, søk etter og åpne Apper, og gå til Lommebok > Lagring > Fjern data.
Tilsvarende, hva er bluetooth og hvorfor kan det være lurt å skru den av? Når du bruker Bluetooth bør du tenke på strømforbruk og sikkerhet. Å ha Bluetooth aktivert tapper batteriet for strøm. Når telefonen er koblet sammen med for eksempel et håndfrisett eller en PC bruker den mer strøm. Det kan derfor være smart å deaktivere Bluetooth når du ikke bruker det.

Hvordan bruke mobilen som bankkort?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.
Du kan også spørre hvordan betale uten kort? Slik gjør du en kontaktløs betaling

  1. Hold kortet/klokken med kontaktløs betaling inntil betalingsterminalen. Du hører et pip når betalingen er OK.
  2. For beløp over 500 kroner taster du PIN-koden. Du trenger ikke sette kortet inn i terminalen.

Hvordan betale med telefonen?

betaletelefonen

Trinn 2: Finn ut om telefonen din har NFC

  1. Åpne Innstillinger .
  2. Skriv inn «NFC» i feltet «Søk i innstillingene».
  3. Trykk på og slå på NFC. Hvis du ikke finner NFC, kan ikke telefonen din brukes til kontaktløs betaling.
Hva gjør iOS 14? iOS 14 forvandler opplevelsen av iPhone med widgeter med ny design på Hjem-skjermen, en ny måte å automatisk organisere apper på med appbiblioteket, og kompakt design for telefonsamtaler og Siri. Meldinger har fått mulighet for festing av samtaler i tillegg til forbedringer for grupper og Memoji.

Ta dette i betraktning, kan ikke slå av iphone?

Trykk og hold inne knappen på toppen til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på knappen øverst inntil du ser Apple-logoen.

By Zantos

Hva betyr SMS? :: Hvordan å resette Apple Watch?
Nyttige lenker