Hjem > H > Hvordan Slette Tise Bilder?

Hvordan slette Tise bilder?

Hvis du vil redigere en Tise, bare gå til profilen din i appen og velg annonsen du vil redigere. På annonsen kan du enten velge "Endre" eller "Promoter" på din Tise. Trykk på endre-knappen for å endre pris, beliggenhet, tekst eller bilder (du kan ikke endre det første bildet dessverre).

Les mer

Dessuten, hva er kjøperbeskyttelse?

Tise tar en serviceavgift på transaksjonen spesifisert som kjøperbeskyttelse. Beløpet du som kjøper betaler i kjøperbeskyttelse går til å dekke kostnadene knyttet til betalingsløsningen, support og en refusjon dersom varen ikke er som beskrevet, samt kontinuerlige forbedringer av det bærekraftige Tise-universet. Hvor lenge har man timeglass? Jeg må ofte inn på Snapchat for å sørge for at jeg ikke har «timeglass» med noen på lista. Timeglassene vises når en streak er i ferd å forsvinne og indikerer at enten du eller streak-kontakten ikke har sendt snap i løpet av de siste 24 timene.

Hva er populært å selge på Tise?

Tise har blitt veldig populært for alle som kjøper og selger klær, og det er mulig å legge ut gamle klær for salg via den populære appen. Angående dette, blir logget ut av tise? Dersom du opplever problemer knyttet til innlogging kan du kontrollere om du har: - nyeste operativsystem installert på telefonen. - forsøkt en re-installering (du mister ikke brukerdataene dine). - undersøkt at lagringsplassen på telefonen ikke er oppbrukt.

Angående dette, hvordan tjene penger på tise?

Selv om Tise enn så lenge ikke tjener noe særlig penger, har de noen inntektskilder som får det til å gå rundt. – Vi får betalt av partnere når de legger ut tilbud i det vi kaller for CashStore, og tjener blant annet litt på at brukerne benytter seg av Safe Payment. I forhold til dette, er tise trygt? Aldri kjøp fra denne Appen

Vi har systemer som prøver å fange opp mulig svindel og bidra til at Tise skal være et trygt community for alle. Vi anbefaler likevel å alltid kjøpe og selge med betaling gjennom appen, sånn at du er helt trygg hvis noe uventet skjer.

Hvem betaler frakt på Tise?

Frakt med Helthjem er en del av den nye betalingsløsningen til Tise. Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt. Hva gjør man om man har blitt svindlet? Anmeld forholdet til politiet

Dette kan du enten gjøre på et politikammer eller via deres nettsider www.politiet.no. Hvis du har en mistanke om hvem svindler er eller hvordan svindelen har skjedd, er det viktig å opplyse om dette til politiet.

Hva skal man gjøre når man har blitt svindlet?

Har du blitt utsatt for svindel? Det er viktig at du anmelder forholdet til politiet så fort som mulig. På internett forsvinner spor fort. En god start på etterforskningen kan bety mye for saken din.

By Dario

Hvordan aktivere Viaplay på TV? :: Hvordan gi anmeldelse på Tise?
Nyttige lenker