Hjem > H > Hvordan Gi Anmeldelse På Tise?

Hvordan gi anmeldelse på Tise?

Dersom du tror du har blitt utsatt for en svindel ønsker vi å hjelpe deg. Du kan rapportere den aktuelle brukeren direkte i appen via brukerens profil. Alternativt kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt. Ta også med brukernavn på den andre parten og TiseID for handelen.

Les mer

Kan man bytte brukernavn på Tise?

Du kan bytte brukernavnet ditt ved å følge denne linken eller ved å klikke på brukernavnet ditt i appens innstillinger. Hva betyr streak på Tise? Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Streak på snapchat betyr hvor mange dager man har snappet sammen i strekk. Vanligvis sender man en snap med "streak" når man får varsel om timeglass.

Man kan også spørre hvorfor blir man utestengt fra tise?

Årsak til en suspendering skyldes i all hovedsak at det foreligger et eller flere brudd på retningslinjene våre uten at vi kan gå i detalj rundt enkeltbrukere. Utestengte brukere bør man ikke gjennomføre en handel med og det er også heller ikke mulig å kommunisere med en utestengt bruker på Tise. Hvordan kontakte Tise? Du kan enten sende oss en mail på [email protected] eller sende inn via dette skjemaet Tise Basics kontaktskjema, så skal vi hjelpe deg.

Man kan også spørre kan man bli svindlet på tise?

Det finnes ingen grunn til at avtalen ikke kan gjøres via Tise-chatten, og er ofte en måte for å unngå våres sikkerhetskontroller. En måte er at svindleren sier at de har betalt og presser deg til å sende varen raskest mulig. Ofte sender de også med en falsk kvittering på betalingen. Hvordan sende på Tise? Selger pakker inn produktet, skriver koden tydelig på pakken og gjør klart forsendelsen etter valgt fraktmetode - på dørmatten for Helthjem, eller i postkassen eller nærmeste Post i butikk for Posten. Pakken må sendes innen 7 dager fra estimert hentedato ved bruk av Helthjem og 5 dager ved bruk av Posten.

Også, hva er selgerbeskyttelse på tise?

Tise tar en serviceavgift på transaksjonen spesifisert som selgerbeskyttelse. Denne avgiften går til å prosessere transaksjonen, tilby en sikker betalingsløsning og support ved eventuelle klage- og svindelsaker, og til å videreutvikle Tise som Norges største bærekraftige shoppingunivers. Følgelig, hvordan slette en tise? Når du er inne på en valgt annonse kan du klikke på “endre”-knappen for så og trykke “slett”-knappen. Viktig: Dersom du har en pågående betaling med betalingsløsningen vår på Tise kan ikke annonsen slettes før transaksjonen er sluttført.

Hvordan endre bio på Tise?

Du kan endre bioen din i appens innstillinger ved trykk på “Bio”.

By Flowers Marchessault

Hvordan slette Tise bilder? :: Hva har skjedd med Messenger?
Nyttige lenker