Hjem > H > Hvordan Koble Sammen Messenger Med Facebook?

Hvordan koble sammen Messenger med Facebook?

Slik legger du til en ny konto:

  1. Øverst til venstre i Chatter trykker du på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Bytt konto.
  3. Trykk på Legg til konto, oppgi informasjonen din og trykk på LOGG INN.

Les mer

Når viser Messenger aktiv?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv, er i samme chat som dem for øyeblikket eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Så, hvorfor vises ikke sist aktiv på messenger? Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

Når man står som aktiv på Messenger?

Når Aktiv-statusen er på: Vennene og kontaktene dine ser eller et tidspunkt for nylig aktivitet ved siden av profilbildet ditt og på andre steder på Facebook og Messenger. Du ser når venner og kontakter er aktive eller nylig har vært aktive. Man kan også spørre hva er en meldingsforespørsel? Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Angående dette, hvordan unngå uønskede meldinger på messenger?

Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.
Hvordan komme i kontakt med Facebook? Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

Så, kan ikke sende tekstmelding?

Jeg kan ikke sende SMS

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. Finn SMS-innstillingene på telefonen din og kontroller at nummer til meldingssentral (SMSC) er +47 920 01 000. Se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker.
Hvorfor blir ikke melding sendt? Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Hvordan sende tekstmelding i stedet for iMessage?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

By Nabala

Hvordan virker Klerat? :: Er det lovpålagt å melde flytting?
Nyttige lenker